ΗΠΑ: Ομοσπονδιακός δικαστής ακυρώνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν



 Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ! Ο Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 για υγειονομικούς σε όλες τις Η.Π.Α. σύμφωνα με το Reuters.

Εχθές, 30 Νοεμβρίου ο διορισμένος από τον πρόεδρο Τραμπ, ομοσπονδιακός δικαστής Terry A. Doughty από την Δυτική Περιφέρεια της πολιτείας Λουϊζιάνα(U.S. District Court for the Western District of Louisiana) μπλόκαρε  τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και εφάρμοσε την απόφαση σε εθνικό επίπεδο όπου η εντολή εξακολουθούσε να ισχύει, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Ο δικαστής έγραψε στην απόφαση του ότι ακόμα και μια νομοθετική πράξη από το Κογκρέσο για υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν θα ήταν σίγουρα θεσμική(it is not clear that even an act of Congress mandating a vaccine would be constitutional). 

 Eτσι λοιπόν την ίδια ώρα που στις ΗΠΑ βγαίνει παράνομος ως και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών στην Ελλάδα νομοθετούν κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 με βάση ηλικιακά κριτήρια.

 

 από pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.