Σφύριξε αδιάφορα η Πελώνη για τον Φουρθιώτη

 


Μετά από μια ολόκληρη ημέρα σιωπής η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν μπόρεσε να αποφύγει στην σημερινή ενημέρωση ερώτηση για τον Μένιο Φουρθιώτη και τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες.

Αναφορικά με τις χθεσινές αποκαλύψεις του Γιάννη Βρούτση στην εφημερίδα Documento, η Αριστοτελία Πελώνη προτίμησε να κρυφτεί πίσω από τις μισές διευκρινίσεις που έδωσε μέσω facebook ο πρώην υπουργός Εργασίας.

Επιχείρησε, ακόμη, να υποβαθμίσει το θέμα σημειώνοντας ότι δεν ήταν συνέντευξη του Γ. Βρούτση, αλλά απαντήσεις σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Παράλληλα, ανέφερε, εμφανώς αμήχανη, ότι η κυβέρνηση «ουδέποτε είχε ή έχει καμία επικοινωνία με τον συγκεκριμένο κύριο».

Μισόλογα μέσα σε μια περίοδο όπου οι αποκαλύψεις για τον τηλεπαρουσιαστή/εκδότη είναι καθημερινές και περιλαμβάνουν από απόπειρα είσπραξης χρημάτων από το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» έως την περίπτωση με την αστυνομική προστασία του, την οποία η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά διέψευδε και στη συνέχεια επιβεβαίωσε… ανακοινώνοντας ότι τη αποσύρει.

Ενδεικτικά τα ρεπορτάζ για τα έργα και ημέρες του Μ. Φουρθιώτη, μιας και η κυβερνητική εκπρόσωπος δείχνει να μην… θυμάται:

Οι υπηρεσιακοί έσωσαν την τιμή τού Εργασίας

Γνωστός στο υπουργείο Εργασίας ο Φουρθιώτης

Το... αποκαλυπτικό φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.

Ζητούνται απαντήσεις για τους 14 φρουρούς

Ο εκδότης Φουρθιώτης

από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.