Το ντεκολτέ, το ντεκολτέ.. Τι μας έκανε καλε;

 


Η φάση με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας μυρίζει μάρκετινγκ από τόσο μακριά, που όταν τελειώσω το κείμενο, θα ανοίξω κανά παράθυρο…

”Στα ίδια μέρη, θα ξαναβρεθούμε” τραγουδούσε ο Ανδρεάτος στους τίτλους αρχής του ”Λόγω Τιμής” και να που η μυθοπλασία συναντά την πραγματικότητα και γράφω πάλι για την Πρωθυπουργό της Φιλανδίας, Σάνα Μαρίν και το επικοινωνιακό της επιτελείο.

Αυτή την φορά το δαιμόνιο επικοινωνιακό επιτελείο της, με το εγχειρίδιο ”Επικοινωνία και Πολιτική στον 20ό αιώνα” έκδοση του ’80,υπό μάλης, είπε στην γλυκύτατη Σάνα να βγάλει μια φωτογραφία με σακάκι χωρίς σουτιέν, έτσι για να τιμήσει και την παγκόσμια μέρα ”Χωρίς Σουτιέν”, να τιμήσει τις γυναίκες, να ανανεώσει την πολιτική σκηνή και να… ”ρίξει” το διαδίκτυο που μασά με κάτι τέτοια απλά τρικάκια.

Τα αγαπημένα αντανακλαστικά του διαδικτύου… Άμα πεις στα μόμολα να σηκωθούν από τους καναπέδες τους και να κοινωνικοποιήσουν τα μέσα παραγωγής σου λένε ”Αχ.. Αυτό δεν γίνεται μωρέ-εεε” . Σωστά που να φτιάχνεις τώρα την ζωή σου και την διαβίωσή σου; Σε καταλαβαίνω μικρή χαζή… Πιο εύκολο είναι να πας στην ντουλάπα σου να βάλεις ένα σακάκι με τα τσιτσιά σου όξω και να στείλεις ένα viral ανούσιο κοινωνικό μήνυμα που θα πάει στο βρόντο, παρά να φτιάξεις πραγματικά την κοινωνία την άδικη.

Διαβάστε την συνέχεια στο katiousa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.