Ο Σίμπα το κατσικάκι με τα αυτιά του… Ντάμπο έχει γίνει πλέον σταρ (Videos)

 


Όλοι γνωρίζουμε τον Ντάμπο, το ελεφαντάκι με τα τεράστια αφτιά, που το κορόιδευαν οι φίλοι του μέχρι που έκανε… καριέρα στο τσίρκο, εκτελώντας παράτολμες επιδείξεις.

Ο Ντάμπο δεν είναι πια το μόνο πλάσμα που έγινε διάσημο για τα αφτιά του.

Γιατί τώρα ήρθε ο Σίμπα, το μικρό κατσικάκι με τα τεράστια αφτιά, που μάλιστα υπάρχει στον πραγματικό κόσμο και όχι στα καρτούν.

Ο Σίμπα γεννήθηκε στο Καράτσι του Πακιστάν και τα αφτιά του έχουν μήκος 54 εκατοστών το καθένα. Αντί όμως να το περιγελούν οι πάντες, γίνεται σταρ σε όλο τον κόσμο και μάλιστα έχει αρχίσει να κερδίζει διαγωνισμούς ομορφιάς, πράγμα που του επιτρέπει να εξασφαλίζει και τα προς το ζην… βοηθώντας με την σειρά του τον κτηνοτρόφο που το φροντίζει.

Ο Μοχάμαντ Χασάν Ναρέζο, ο τροφός του Σίμπα, δήλωσε ότι προσέγγισε ήδη τον οργανισμό των Ρεκόρ Γκίνες για να συμπεριλάβει το μικρό ζώο στον κατάλογό του, ως τον «Σπουδαιότερο Τράγο Όλων των Εποχών».

Το θέμα που προέκυψε είναι ότι στα ρεκόρ Γκίνες δεν υπάρχει κατηγορία «η κατσίκα με τα μεγαλύτερα αφτιά», άρα είναι ασαφές εάν όντως τα αφτιά του Σίμπα είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Πάντως κανένας άλλος κτηνοτρόφος δεν έχει παρουσιάσει ένα τέτοιο ζώο μέχρι σήμερα.

Όπως κι αν είναι η κατάσταση ως προς τα ρεκόρ Γκίνες, ο Σίμπα έχει ήδη γίνει διάσημος στα social media στη χώρα του και ετοιμάζεται να κατακτήσει όλο τον κόσμο.

Κι επειδή ένα τέτοιο ζωάκι δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη του, ο Μοχάμαντ Χασάν Ναρέζο προσπαθεί να προφυλάξει τα αφτιά του Σίμπα, διπλώνοντάς τα πίσω από τον λαιμό. Έκανε μάλιστα και μία πατέντα, φτιάχνοντας ένα ρουχαλάκι, μέσα στο οποίο θα προφυλάσσονται τα πολύτιμα αφτιά του Σίμπα.

Επιπλέον ο Πακιστανός κτηνοτρόφος κατέφυγε στους παραδοσιακούς φυλάρχους για να προσευχηθούν για την καλή υγεία του Σίμπα.

«Ψάλουμε στίχους του Κορανίου και φυσάμε στο πρόσωπό του για να διώξουμε το κακό μάτι», δήλωσε ο Μοχάμαντ Χασάν Ναρέζο στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έχει μάλιστα και μεγάλα σχέδια, αφού θέλει να μεγαλώσει τον Σίμπα για να προωθήσει την εικόνα του  Πακιστάν ως ηγέτιδας χώρας στην εκτροφή κατσικιών.

«Το πακιστανικό όνομα του Σίμπα πρέπει να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο», λέει ο κτηνοτρόφος.

από topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.