1.413 ευρώ λογαριασμός, 1.227 ευρώ ρήτρα αναπροσαρμογής – Είστε κλέφτες



 Αυτή δεν είναι λεηλασία! Αυτή είναι ληστεία! Κλεψιά! Μια αρπαγή που εμφανίζεται …«νόμιμη». Με κρατική σφραγίδα. Με υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ που έλαβε ζευγάρι ηλικιωμένων για σπίτι 87 τ.μ στη Μεταμόρφωση Αττικής ανήλθε στο αστρονομικό ποσό των 1.413 ευρώ!

Όμως το εξωφρενικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι από το πόσο των 1.413 ευρώ τα 1.227,02 αφορούν την πληρωμή της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής που έχουν επιβάλλει οι κυβερνώντες στους λογαριασμούς των λαϊκών νοικοκυριών!

Δηλαδή από τα 1.413 ευρώ μόλις τα 186 ευρώ αφορούν την κατανάλωση ρεύματος και όσα συνοδεύουν το λογαριασμό της ΔΕΗ (Δημοτικοί Φόροι, ΕΡΤ, ΦΠΑ κ.α). 

Μόλις τα 186 ευρώ!!! Τα υπόλοιπα 1.227,02 της περιβόητης ρήτρα αναπροσαρμογής το συγκεκριμένο ζευγάρι των ηλικιωμένων (όπως και χιλιάδες νοικοκυριά στη χώρα) το πληρώνουν για να μην κινδυνέψουν τα κέρδη των μετόχων και των  επιχειρηματιών της ενέργειας!

Αυτούς πληρώνουν. Αυτούς που επί 10 μήνες λεηλατούν τον ελληνικό λαό. Θησαυρίζουν και αυγατίζουν κεφάλαια και κέρδη. 

Για να το πληρώσουν όμως τον λογαριασμό οι συγκεκριμένοι ηλικιωμένοι πρέπει και οι δύο μαζί να παραδώσουν τις συντάξεις που θα λάβουν στα τέλη Μάη στον γκισέ της ΔΕΗ!!! Πώς θα βγάλουν το μήνα ποσώς φυσικά ενδιαφέρει τους μετόχους της ΔΕΗ και τους κυβερνώντες – ληστές των πενιχρών εισοδημάτων του λαού. 

Το πολιτικό προσωπικό των αφεντικών που θεσμοθέτησε το συγκεκριμένο χαράτσι κλέβει για ακόμα αφορά το λαό. Είστε λοιπόν κλέφτες κ. Μητσοτάκη! Είστε κλέφτες και ταυτόχρονα πολιτικοί αγύρτες! Γιατί αυτή την ξετσίπωτη κλοπή βγήκατε με ύφος δέκα καρδιναλίων να μας ανακοινώσετε ότι θα την «καταργήσετε»!!! Αφού πρώτα τα αρπάξατε για λογαριασμό της τάξης σας, τώρα ανακοινώνετε ότι θα επιστρέψετε και ένα μικρό κομμάτι από τα κλοπιμαία…

Δεν είστε όμως «Ρομπέν» των αστών κ. Μητσοτάκη. Είστε το πολιτικό υπαλληλάκι τους, ο νομοθέτης τους, ο οποίο έχει αναλάβει να «ξεζουμίζει» το λαό – ακόμα και για κοινωνικά αγαθά όπως το ρεύμα – για να διαφυλάξει τους νόμους της κερδοφορίας του ληστρικού καπιταλιστικού συστήματός σας…  

από imerodromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.