Για να γνωρίζουμε... Αυτός είναι ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος...



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των
παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν»
Αργεντινή: Μάνες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo)...
Το κίνημα των Μανάδων της Αργεντινής (το Μ κεφαλαίο) που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους
από το δικτατορικό καθεστώς του μαύρου δικτάτορα της Αργεντινής, Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα

Μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και μάλιστα "διακομματική-διαθρησκευτική" έχει ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, γνωστός σήμερα ως πάπας Φραγκίσκος. Να μην ξεχνάμε πως έγινε πάπας, παραβιάζοντας παράδοση, θρησκευτικό δόγμα και "ιερούς κανόνες" χιλιετιών της καθολικής εκκλησίας, της παπικής εκκλησίας περί ισοβιότητας του πάπα, ενώ είναι εν ζωή και "παραιτήθηκε" (sic!) ο πάπας Ράτσινγκερ. Πρόκειται για τον θεολόγο και φιλόσοφο Γιόζεφ Άλοϊς Ράτσινγκερ, τον 265ο πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄, που "πλήρωσε" με αποπομπή και παραβίαση "ιερών κανόνων" -όπως αρέσκονται όλες οι θρησκείες να μιλούν εντυπωσιακά-, όταν άσκησε κριτική στην παγκοσμιοποίηση κι υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη μη μετανάστευση, τολμώντας να κραυγάζει το 2013: "Είναι καλύτερα να επιλύουμε τα προβλήματα στις χώρες προέλευσης των μεταναστών, ώστε κανένας να μην ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ σε μετανάστευση, ή είναι καλύτερα να υποδεχόμαστε μετανάστες ευνοώντας έμμεσα αυτούς που τους υποχρεώνουν στη μετανάστευση;"! Επίσης το αμαρτωλό παρελθόν του καθολικισμού στα δικτατορικά καθεστώτα, την παιδοφιλία και τις σχέσεις με την μασονία.

Τότε συνέβη το απίστευτο για την καθολική εκκλησία. Ο πάπας "παραιτήθηκε" και τον αντικατάστησε το φερέφωνο του Σόρος και σήμερα των πολυεθνικών Big Pharma, όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια.

Επισημαίνει ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro, όταν στην ατζέντα των ελίτ, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Μπίλντερμπεργκ, Κόμο κι άλλα "ευαγή ιδρύματα", που αναμασούν οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι", ήταν στην Ημερήσια Διάταξη η "μεταναστευτική φιλανθρωπία", κατόπιν η "αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής" κι η "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα:
«Τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί εξολόθρευσαν τον Ratzinger [πάπα Βενέδικτο]: ήταν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της μετανάστευσης. Χρειαζόταν ένας πάπας υπέρ του ξεριζώματος ανθρώπων από τη γη τους και της μετανάστευσης, ως ταξικό όπλο εναντίον των εργαζομένων.
Η παγκοσμιοποίηση δεν θέλει να κάνει πολίτη αυτόν που δεν είναι ακόμη. Θέλει να απαλλάξει από την ιδιότητα του πολίτη αυτόν που είναι πολίτης».

Αυτή η "αγάπη" του καθολικισμού για την πάλαι ποτέ κοιτίδα της Ορθοδοξίας, σήμερα της ιεραρχία μιας εκκλησίας-αποικία... της "χαμένης αθωότητας και τιμής της ορθοδοξίας", εκφράστηκε όταν ο Μπεργκόλιο ήρθε στην Ελλάδα για να ευλογήσει και να στηρίξει τους τζιχαντιστές, τους φονιάδες-τρομοκράτες του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", που σήμερα πολεμούν μισθοφορικά και στη "σύμμαχό" μας Λιβύη, στις υπηρεσίες της επίσης "συμμάχου" μας Τουρκίας, για τον ορυκτό πλούτο των "πολιτισμένων" της Ευρώπης. Σ' εκείνη της επίσκεψη, όπως και σήμερα με την υποχρεωτικότητα έγχυσης ενός πειραματικού φαρμάκου στους πολίτες, είχε κι έχει την πλήρη στήριξη της ΟΛΗΣ Νατοϊκής αριστεράς χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση (αυτήν της "εποχής μας", την αυτοαποκαλούμενη "κομμουνιστική" και την εξωκοινοβουλευτική κι "επαναστατική" sic!), μαζί την αυτονόητη της δεξιάς: Όψιμοι "Εκπρόσωποι Σύρων Μεταναστών"... τι άλλο θα δούμε;

"Πριν από το δικαίωμα στη μετανάστευση,  πρέπει να
ενισχυθεί το δικαίωμα να μην επιτρέπεται μετανάστευση,
δηλαδή η ενίσχυση των συνθηκών για παραμονή στη
δική σου πατρίδα"
Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', σήμερα «Επίτιμος Πάπας» (Pontifex emeritus)
και συνεχίζει να προσφωνείται ως «Η Αγιότητά σας, Βενέδικτε ΙΣΤ'»

«Να δούμε ακόμα πού θα φτάσουμε!
Δεν αφήσαμε βρωμιά, δεν αφήσαμε σιχαμένη πράξη, που να μην την κάνουμε, δεν αφήσαμε πονηρό διαλογισμό που να μην τον πούμε ή να μην τον γράψουμε με την μεγαλύτερη αδιαντροπιά.
Ξεχαλινωθήκαμε πια ολότελα.
Ποτέ ο άνθρωπος δεν είχε φτάσει ούτε στην μισή αναισθησία και σιχαμένη παραμόρφωση, απ’ όσο έφτασε σήμερα…»
Φώτης ΚόντογλουΜυστικά Άνθη, Αστήρ, σελ. 21.

Το Βατικανό έχει αναλάβει σήμερα έναν ακόμη σημαντικό "φιλάνθρωπο" ρόλο προώθησης των πολιτικών του υπερεθνικού κεφαλαίου, άλλωστε είναι και η μεγαλύτερη Τράπεζα του πλανήτη. Τα θεμέλια αυτής της "πολιτικής" στην υπηρεσία των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών τέθηκαν το Μάη του 2021, όταν ο κτηνίατρος Αλβέρτος Μπουρλά και ο "ειδικός των ειδικών" Άντονι Στίβεν Φάουτσι, μεταξύ πολλών "εκλεκτών" έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές στη Διεθνή Διάσκεψη του Βατικανού, που ξεπέρασε θρησκευτικές και πολιτικές διαφορές για να "σώσουν τους λαούς" με το όπως το ονομάζουν επισήμως "πειραματικό σκεύασμα", δηλαδή το θεϊκό εμβόλιο (φυσικά διέφυγε κι αυτή η είδηση, στις δημοσιογραφικές αργυρώνητες τσούλες): «Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των φαρμακευτικών εταιρειών Pfizer και Moderna ενώθηκαν με τους καρδινάλιους, τους ακαδημαϊκούς και τον κορυφαίο κιθαρίστα των Aerosmith εγκαινιάζοντας ένα μοναδικό συνέδριο στο Βατικανό για τον COVID-19 και άλλες παγκόσμιες απειλές για την υγεία».

 
«ὅταν γὰρ λέγωσιν, εἰρήνη καὶ ἀσφάλεια, τότε αἰφνίδιος αὐτοῖς ἐφίσταται ὄλεθρος,
ὥσπερ ἡ ὠδὶν τῇ ἐν γαστρὶ ἐχούσῃ, καὶ οὐ μὴ ἐκφύγωσιν.»
Α Προς Θεσσαλονικείς 5,3
(Μετφ. Διότι, όταν οι άνθρωποι λέγουν, “τώρα υπάρχει ειρήνη και ασφάλεια”.
τότε έρχεται ξαφνικός εις αυτούς ο όλεθρος, όπως έξαφνα έρχεται
και η ωδίνη του τοκετού εις την έγκυον.
Έτσι και οι άνθρωποι αυτοί δεν θα αποφύγουν την καταστροφήν.)

Τα ντοκουμέντα, τα επίσημα τεκμηριωμένα στοιχεία υπάρχουν. Αρκεί ο αναγνώστης να θέλει να γνωρίζει...

«Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία»...
μονολογεί ο Δανός πρίγκηπας Άμλετ...
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Η Τραγική Ιστορία του Άμλετ, Πρίγκιπα της Δανιμαρκίας", 1602
[Βλέπε, 8 Σεπτέμβρη 2021, σε: Ο Πάπας αφορίζει τους αντί-εμβολιαστές!]

Πάπας: «Το εμβόλιο σώζει ζωές,
ΟΧΙ στις ιδιοτροπίες (καπρίτσια) για την "πιο διάσημη δόση"»!
(Il Papa: «il vaccino salva vite, no a capricci per la "dose più famosa"»)

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσουμε τα βήματα του Βατικανού στη "νέα εποχή" και να σημειώσουμε πως πρέπει να γίνουν τα ίδια γοργά βήματα των δικών μας νιχιλιστών... και υπό την καθοδήγηση του πάπα: "Εμπρός στο δρόμο του πάπα"!

Ιούνης του 2018... ο πάπας Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο (Φραγκίσκος για τους θρησκευόμενουςκάνει το "μεγάλο" βήμα. Στο Τορίνο της Ιταλίας με απόλυτη μυστικότητα και κλειστές πόρτες οι εργασίες της ετήσιας Συνόδου της μυστικής οργάνωσης "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ". Στο άβατο των... πλέον μυστικοπαθών μασονικών στοών του πλανήτη, επισήμως θα εξετάσουν το "ανησυχητικό" φαινόμενο του "λαϊκισμού" και του "εθνικισμού" που αναπτύσσεται και προβληματίζει την παγκόσμια ειρήνη και τάξη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Χριστιανισμού συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στις εργασίες αυτής της μυστικής οργάνωσης και η "Αγία Έδρα", η Καθολική Εκκλησία με τον καρδινάλιο Pietro Parolin, Υπουργό των Εξωτερικών του Βατικανού και νούμερο δύο στην ιεραρχία μετά τον πάπα Μπεργκόλιο... [Βλέπε περισσότερα, σε: Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!]

Να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας;

Ποιος είναι ο πάπας που αφορίζει τους "αντί-εμβολιαστές" και ζητάει -από τον θεό ο αθεόφοβος-, να βοηθήσει τις πολυεθνικές ώστε να λογοκρίνουν «θεωρίες συνωμοσίας»;

Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος;

Η απάντηση, εδώ: Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!



«Αρνούμαστε τα λόγια του καρδινάλιου Bergoglio που λέχθηκαν για να προστατεύσουν τους φασίστες. Αυτοί γνωρίζουν ότι είναι συνένοχοι της δικτατορίας. Κανείς τους, ούτε η Εκκλησία, ούτε οι Δικαστές καταδίκασαν κάποιο επίσκοπο για όσα έκανε. Ούτε εκείνους που διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν»

από press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.