Πόσο κοστίζει το ίντερνετ σε κάθε χώρα - Η θέση της Ελλάδας

 


Οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε αρκετό χρόνο την ημέρα online και δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη κάνουν ακριβώς το ίδιο. Γι’ αυτό, είναι λογικό να ενδιαφερόμαστε αρκετά για το κόστος που απαιτεί η συγκεκριμένη παροχή, καθώς στη χώρα μας έχουμε ακριβό internet σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.

Για να δούμε πώς ανεβαίνουν οι τιμές των ευρυζωνικών συνδέσεων, ανακαλύψαμε πού κοστίζει περισσότερο και λιγότερο η πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στην 49η θέση παγκοσμίως στη λίστα με τις ακριβότερες χώρες για ευρυζωνικές συνδέσεις, κοστίζοντας κατά μέσο όρο 32,97€ το μήνα, που είναι φθηνότερο από την Ισπανία (38,71€).

Η Αιθιοπία είναι πιο ακριβή από οποιαδήποτε άλλη χώρα, με το κόστος σύνδεσης να βρίσκεται στα 307,84£ το μήνα, ακολουθούμενη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 71,75£ και το Κατάρ με 64,85£. Αντιθέτως, δεν θα βρείτε φθηνότερη τιμή από της Ουκρανίας με 4,42£ τον μήνα, αλλά και τη Ρωσία με κόστος 5,02£.

Ωστόσο, αν αναρωτιέστε πώς συγκρίνεται η Ελλάδα με άλλες χώρες της Ευρώπης, τότε μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στην 15η θέση ως η πιο ακριβή χώρα για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.


από pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.