Βέλγος φιλέλληνας που μιλά άπταιστα ελληνικά σαρώνει το διαδίκτυο με το βίντεο του



 Βέλγος Φιλέλληνας: Νεαρός από το Βέλγιο έμαθε μόνος του να μιλά άπταιστα την ελληνική γλώσσα. Ο συμπαθέστατος Βέλγος, ονομάζεται Fred Grün και στα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube μας αφοπλίζει με την απόλυτη ειλικρίνειά του. Το YouTube κανάλι του, ονομάζεται «Φιλέλληνας» και σκοπό έχει να εξηγήσει στην κοινότητα που τον παρακολουθεί, πως έφτασε στο επίπεδο που είναι σήμερα, χωρίς να έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.

Το εκπληκτικό είναι ότι το βίντεο του στο YouTube έχει πάνω από 9.000 θετικά σχόλια που του δίνουν συγχαρητήρια για τα άπταιστα ελληνικά.

Βέλγος φιλέλληνας: Μιλά άπταιστα ελληνικά σαρώνει το διαδίκτυο με το βίντεο του

Δείτε το βίντεο με τον συγκλονιστικό τρόπο που μιλά τα ελληνικά



Ο Φιλέλληνας από το Βέλγιο με την εξαιρετική γνώση των ελληνικών.

Γρήγορα απέκτησε πολλούς συνδρομητές από τη χώρα μας, ενώ το πλήθος των σχολίων και των ενθαρρυντικών μηνυμάτων τον έκαναν να φτιάξει αποκλειστικά ελληνικό κανάλι («Ο Φιλέλληνας») -πέρα από το βασικό που διατηρούσε μέχρι πρόσφατα- ώστε να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα μας ούτε κάποια μακρινή καταγωγή. Ωστόσο, αποφάσισε να μάθει ελληνικά και, όπως μου εξήγησε σε σχετική συζήτηση που είχαμε μέσω Skype, αφορμή γι’ αυτή την απόφασή του στάθηκε η γνωριμία και ο έρωτάς του για μία Ελληνίδα στα χρόνια του Λυκείου.

Διαβάστε την συνέχεια στο i-diakopes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.