Ο αστυνόμος, ανακριτής και δικαστής Γιάννης Καλλιάνος

 


Γράφει η Κόμπρα

Αντιπαράθεση πολλών “μποφόρ” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Πέτρα του σκανδάλου ο “γαλάζιος” βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος, όπως θα θυμάστε μεταγραφή από το κόμμα του Λεβέντη. Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την διαγραφή του κυβερνητικού βουλευτή για σεξιστική του ανάρτηση στα social media, την οποία έσπευσε ο ίδιος να αποσύρει, κάτι που κρίθηκε αρκετό από το κυβερνών κόμμα για να τον συγχωρέσει.

Η αντιπαράθεση είναι πολλών “μποφόρ” γιατί ο Καλλιάνος είναι μετεωρoλόγος, τουλάχιστον έτσι δηλώνει, σύμφωνα με τις “κακές γλώσσες”! Πάμε όμως στην ουσία, γιατί φαίνεται πως ο Καλλιάνος την “έχει δει” αστυνομικός, ανακριτής, δικαστής και δεν ξέρω τι άλλο! Αφορμή υπήρξε μία ανάρτησή του στα social media για την υπόθεση του γνωστού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και του Νιγηριανού μάνατζερ που ενεπλάκησαν σε υπόθεση βιασμού 17χρονης.

Ο Καλλιάνος, λοιπόν, απεφάνθη πως πρόκειται, να το πούμε λαϊκά, για κοινές “βιζιτούδες” που εκβίαζαν τον ποδοσφαιριστή για «ένα i phone»συνοδεύοντας τα σχόλια του με μία φωτογραφία των κοριτσιών, που κυκλοφορεί στα social media, από κοινή τους έξοδο. Μάλιστα δήλωσε πως έχει στην κατοχή του ερωτικό βίντεο (κάνει τον “γύρο” των social media), ισχυριζόμενος πως σε αυτό απεικονίζεται η 17χρονη.

Ο συνήγορος της κοπέλας Αλέξης Κούγιας διαψεύδει ότι στο βίντεο απεικονίζεται η πελάτης του. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως αποτελεί ούτως η άλλως προϊόν υποκλοπής και έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να διατυμπανίζεται από βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου, ως αποδεικτικό στοιχείο!

Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας του Σεμέδο, αλλά εν προκειμένω το πρόβλημα δεν είναι αυτός, αλλά ο Καλλιάνος και η ανάρτησή του. Δεν ξέρουμε αν το παράνομο ροζ βίντεο απεικονίζει την καταγγέλλουσα τον βιασμό. Αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, όχι ο Καλλιάνος.

Η ενέργειά του θα έπρεπε να είχε από την πρώτη στιγμή καταδικαστεί από το Μαξίμου. Να θυμίσουμε ότι είναι ο αρχηγός του και πρωθυπουργός, που είχε κάνει “σημαία” την υπόθεση Μπεκατώρου, υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε προ ετών παραγραφεί. Δεν μπορεί Κυριάκο να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά αναφορικά με την ευαισθησία μας για τέτοια θέματα.

Αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη ερευνά τις καταγγελίες της 17χρονης και μέχρι να αποφανθεί τα πάντα είναι ισχυρισμοί. Κι αν οι ισχυρισμοί κουβεντιάζονται στα καφενεία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όταν, όμως, τους αναρτά στα social media ένας βουλευτής αποκτάνε άλλο ειδικό βάρος. Γι’ αυτό και το Μαξίμου όφειλε να αντιδράσει άμεσα και καταλυτικά.

Αντ’ αυτού, συγχώρεσε τον συμπολιτευόμενο βουλευτή. Στο Μαξίμου, όμως, σκέφτηκαν ότι δεν είναι ώρα να μικρύνουν την Κοινοβουλευτική τους Ομάδα και έτσι επέδειξαν “γενναιοψυχία”, συγχωρώντας τον Καλλιάνο! Εκεί μπήκε στο παιχνίδι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αρπάζοντας την ευκαιρία, δια στόματος του εκπροσώπου του, Νάσου Ηλιόπουλου, κατήγγειλε τη στάση της ΝΔ, ζητώντας το κεφάλι του Καλλιάνου επί πίνακι. Μην πάει το μυαλό σας σε αιματοχυσία, μία διαγραφούλα ζήτησαν όλη κι όλη…

από slpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.