”Βολές” Πούτιν: «Δεν πρέπει να υποχρεώσουμε κανέναν να κάνει το εμβόλιο»

 


Αυτό που χρειάζεται είναι σεβασμός και πειθώ και όχι εξαναγκασμός.

Την Κυριακή, 22 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”, ο Πούτιν μίλησε επιτακτικά για το απαράδεκτο του να εξαναγκάζονται οι πολίτες να εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού σε μια σπάνια αντίδραση του ίδιου στο τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα της πανδημίας.

“Στην πραγματικότητα, το κύριο όπλο ενάντια στην εξάπλωση του ιού είναι ο εμβολιασμός, και τίποτα καινούργιο δεν μπορεί να ειπωθεί εδώ. Θα τονίσω ξανά ότι δεν υπάρχει λόγος να υποχρεώσουμε κανέναν όμως φυσικά ( να κάνει το εμβόλιο).

Με σεβασμό, θέλω να το τονίσω αυτό, με σεβασμό προς τους ανθρώπους για το πως θα γίνει η όλη διαδικασία του εμβολιασμού », δήλωσε ο Πούτιν σε σύνοδο ολομέλειας του συνεδρίου του κόμματος Ενωμένη Ρωσία την Τρίτη.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο “να πειστεί ο πληθυσμός για την ανάγκη να το κάνει αυτό, εξηγώντας το πόσο σημαντικό πράγμα είναι ο εμβολιασμός για να σώσουμε  την ζωή μας, την υγεία μας, να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας, λέγοντας ότι το εμβόλιο λειτουργεί πραγματικά και μειώνει τους κινδύνους επιπλοκών».

Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι η Ρωσία είναι δικαίως περήφανη για το ιατρικό προσωπικό της που εργάζεται «σκληρά, ανιδιοτελώς, χωρίς καμία υπερβολή, σώζοντας  ανθρώπους».

από iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.