ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ από τον πρόεδρό τους! «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ το 1/3 των Λιμενικών...»



 Για το ενδεχόμενο επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Λιμενικό Σώμα μίλησε στον Focus FM 103.6 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών και της τοπικής Ένωσης στη Κεντρική Ελλάδα, Κωνσταντίνος Κυράνης.


Σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ανέφερε ότι το «1/3 των συναδέλφων δεν έχει εμβολιαστεί» ενώ παράλληλα εξέφρασε την αντίθεση των λιμενικών στο «ενδεχόμενο επιβολής κάποιου μέτρου εξαναγκασμού σε εμβολιασμό στα σώματα ασφαλείας, που ακούγεται πολύ έντονα».

«Θεωρούμε αδιανόητο να επιβληθεί αυτό το μέτρο, τη στιγμή που ένας τόσο μεγάλος αριθμός λιμενικών δεν έχει εμβολιαστεί» σημείωσε ο κ. Κυράνης.

Έκρουσε καμπανάκι κινδύνου υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν εργαζόμενοι στο λιμενικό που έχουν εξειδικευτεί σε ορισμένους τομείς που άλλοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. «Εάν οι συνάδελφοι δεν έχουν εμβολιαστεί και υπάρξει επιβολή τέτοιου μέτρου, θα παραλύσει ολόκληρο το σύστημα ασφάλειας», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε δε, ότι «με το θέμα της ασφάλειας δεν μπορούμε να παίζουμε»…«Να μη τζογάρει η κυβέρνηση το πώς θα αντιδράσουν οι εργαζόμενοι του λιμενικού», κατέληξε.

από press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.