ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΧΑΜΟΣ σε Εκκλησία όταν ο ιερέας διάβασε την εγκύκλιο για τον εμβολιασμό...



 Ένταση φέρεται να επικράτησε σήμερα Κυριακή  στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου στα Άνω Πατήσια (Παναγίτσα Κυπριάδου) όταν ήρθε η στιγμή της ανάγνωσης της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό..


“Και ενώ περιμέναμε την Θεία Κοινωνία, ένας εκ των ιεροψαλτών διακόπτει την λειτουργία(!) και αρχίζει να αναγιγνώσκει την εγκύκλιο της ΔΙΣ προς ενημέρωση του πληρώματος της εκκλησίας, υπέρ του εμβολιασμού" σύμφωνα με καταγγελία   παριστάμενου ο οποίος πρόσθεσε τα εξής: 
 "Έβγαλα αμέσως το κινητό μου και άρχισα να καταγράφω τα τεκταινόμενα. Μου ήταν αδύνατο να μην αντιδράσω στην τόσο επαίσχυντη προπαγάνδα, και πρώτη άρχισα να φωνάζω αίσχος. Μία σπίθα περίμεναν όλοι για να εκραγούν και αυτό που επακολούθησε ήταν φοβερό! Αφού σε λίγο βγήκε ο ιερέας με το Άγιο Δισκοπότηρο στα χέρια και ηρεμήσαμε, περιμένοντας το «μετά φόβου Θεού», άρχισε να μας εγκαλεί(!) και να λέει ότι αυτό που συνέβη είναι απρέπεια έναντι του Θεού (είπε αυτός που έβγαλε Ανάσταση στις 9:00μμ). Φυσικά απήντησα και στον ίδιο, ότι δεν είναι μόνον η ΔΙΣ εκκλησία του Χριστού αλλά κι εμείς, γυρνάω να αποχωρήσω και με πιάνει μια μασκοφορεμένη από το χέρι για να με βγάλει έξω, κι ευτυχώς συγκράτησα την ψυχραιμία μου λόγω χώρου και αποφεύχθησαν τα χειρότερα..."

από press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.