ΕΜΒΟΛΙΑ-FRANKENSTEIN: 59 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - 29 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

 


Κλεάνθης Γρίβας

18 Ιανουαρίου 2021 

 

Πάντοτε «ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις».

Samuel Johnson (1709-1784)

 

«Τα εμβόλια mRNA είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά»

Η στρατιά των -με το αζημίωτο- 

«fake-επιστημόνων»  ανά τον κόσμο.

 

«Οι διαρκώς αυξανόμενες παρενέργειες των “εμβολίων” για την COVID-19 θα οδηγήσουν στην ανατροπή του εν εξελίξει πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε μέσω της Επιχείρησης Κορωνοϊός».

Κλεάνθης Γρίβας

 

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΙ

 

Στο «Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολίων» (VAERS) των Ηνωμένων Πολιτειών, καταγράφηκαν από τις 15 Δεκ. 2020 μέχρι τις 15 Ιαν. 2021:

 

▪ 13 ΘΑΝΑΤΟΙ και 3.916 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ μόνο τον Δεκέμβριο 2020. 

 

▪ 24 ΘΑΝΑΤΟΙ και 139 νοσούντες από… COVID (σε ένα σύνολο 190 εμβολιασθέντων) σε γηροκομείο της Νέας Υόρκης (μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2021).

 

▪ 22 ΘΑΝΑΤΟΙ επιπλέον από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα. 

 

ΗΠΑ: ΣΥΝΟΛΟ ΘΑΝΑΤΩΝ: 59 (από τις 15 Δεκ. 2020 έως τις 15 Ιαν. 2021)

 

▪ ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 29 ΘΑΝΑΤΟΙ ηλικιωμένων (μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2021) 

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ 

 

Το κείμενο που ακολουθεί οφείλεται στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2021 από την Children’s Health Defense (με πρόεδρο τον Robert F. Kennedy, Jr.) και την vaccine impact

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

 

Δείτε οπωσδήποτε τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ από την ιστοσελίδα Vaccine Impact:

https://vaccineimpact.com/2021/woman-warns-others-not-to-get-moderna-experimental-covid-vaccine-posts-video-of-herself-convulsing/

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

 

Τον Δεκέμβριο 2020, η Αμερικανική «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) έδωσε στην Pfizer/BioNTech και τη Moderna άδεια για χρήση «έκτακτης ανάγκης» προκειμένου να διαθέσουν στους Αμερικανούς τα πειραματικά τους εμβόλια mRNA για την COVID και έτσι άνοιξε ο δρόμος που θα ακολουθηθεί γρήγορα  πάρα πολλές άλλες χώρες.

 

Έως τις 11 Ιανουαρίου 2021, η Κίνα, η Ρωσία και άλλες 43 χώρες είχαν χορηγήσει στους πολίτες της τουλάχιστον 26 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου (ειδικά της Pfizer), ενώ οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τα πολύ φιλόδοξα κερδοσκοπικούς τους στόχους: Για το 2021, η Pfizer/BioNTech σχεδιάζει παραδώσει παγκοσμίως δύο δισεκατομμύρια δόσεις και η Moderna τουλάχιστον 600 εκατομμύρια. Και γι’ αυτό, γίνονται προσπάθειες να «επιταχυνθεί η ζήτηση». 

 

Μετά την άδεια για χρήση «έκτακτης ανάγκης» που χορηγήθηκε στα εμβόλια των στην Pfizer και την Moderna από την «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ, με την εγκληματική αποσιώπηση των πολλών σήματα κινδύνου που εκπέμπονταν από τις κλινικές δοκιμές, αρχίζουν τώρα να εκδηλώνονται διαρκώς αυξανόμενες σοβαρές παρενέργειες σε όλο και πιο ευρύτερη κλίμακα, η συνεχής διεύρυνση της οποίας θα οδηγήσει στην ανατροπή του πραξικοπήματος που επιχειρείται με την εξέλιξη της «επιχείρησης κορωνοϊός». 

 

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ενημερώνονται για τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων COVID και ενώ θα εκδηλώνονται όλο και περισσότερες παρενέργειες (που κυμαίνονται από αναφυλακτικές αντιδράσεις που είναι απειλητικές για τη ζωή  και προσφυγές σε πτέρυγες επειγόντων περιστατικών  έως  φλεγμονές του εγκεφάλου και θανάτους), το πλασάρισμα των πειραματικών «εμβολίων» θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.


Διαβάστε την συνέχεια στο zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.