Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί-Μια ιστορία που ξεκίνησε το…2006



Η προετοιμασία των Αμερικανών για Επικίνδυνους, Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ..2006!!

Από τον Stephen Lendman

Παγκόσμια έρευνα, 10 Ιουνίου 2009

Τουλάχιστον τρεις ομοσπονδιακοί νόμοι των ΗΠΑ που αφορούν όλους τους Αμερικανούς, προτείνουν ΤΙ  θα έρθει : υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για υποτιθέμενες, ανύπαρκτες απειλές, όπως το H1N1 (Swine Flu). Ας μην ξεχνάμε ότι τα εμβόλια και τα φαρμακα όπως το Tamiflu, θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία αλλά είναι εξαιρετικά κερδοφόρα για τους κατασκευαστές των φαρμακευτικών εταιρειών.

Το Project BioShield Act του 2004 (S. 15) έγινε νόμος στις 21 Ιουλίου 2004 «για την παροχή προστασίας και αντιμέτρων έναντι χημικών, ραδιολογικών ή πυρηνικών παραγόντων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνοντας στα Εθνικά Ινστιτούτα “ευελιξία στις συμβάσεις υγείας, βελτιώσεις στις υποδομές και επιτάχυνση της διαδικασίας επιστημονικής αξιολόγησης από ομοτίμους, αλλά και εξορθολογισμό της διαδικασίας έγκρισης της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων των αντιμέτρων. ”

Με άλλα λόγια, το FDA μπορεί τώρα να εγκρίνει απερίσκεπτα ανεπαρκώς δοκιμασμένα, δυνητικά επικίνδυνα εμβόλια και άλλα φάρμακα – εάν ποτέ οι Γραμματείς Υγείας και Ανθρώπινης Υπηρεσίας (HHS) ή Άμυνας (DOD) κηρύξουν εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ανεξάρτητα από το εάν υπάρχει ή όχι, και, ανεξάρτητα από το εάν οι διαθέσιμες θεραπείες είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα θα δαπανηθούν για την ανάπτυξη, παραγωγή και αποθήκευση εμβολίων και άλλων φαρμάκων, για την εξουδετέρωση των ισχυρισμένων παραγόντων βιοτρομοκρατίας…

Ο νόμος για την ετοιμότητα του κοινού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (PREP) πέρασε πραγματικά χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, όταν ο Τζορτζ Μπους τον υπέγραψε ως μέρος του νόμου για τις αμυντικές πιστώσεις του 2006 (HR 2863).

Επιτρέπει στον Γραμματεία του HHS να δηλώσει οποιαδήποτε ασθένεια επιδημία ή εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Τίποτα στον Νόμο δεν απαριθμεί τα κριτήρια που να δικαιολογούν απειλή. Επίσης, δεν καθορίζονται πιθανές κυρώσεις για όσους δημιουργούν αποκλεισμούς, και πολύ πιθανό να περιλαμβάνουν καραντίνα και πιθανά πρόστιμα. [ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ????]

Ο ιστότοπος της HHS λέει επίσης ότι ο Γραμματέας μπορεί να «εκδώσει δήλωση…. Που παρέχει ασυλία από ευθύνη αδικοπραξίας (εκτός από εσκεμμένη συμπεριφορά) για αξιώσεις απώλειας που προκλήθηκαν, προκύπτουν από, σχετίζονται ή προκύπτουν από τη χορήγηση ή χρήση (εμβολίου ή άλλα φαρμακευτικά) αντίμετρα σε ασθένειες, απειλές και καταστάσεις που καθορίζονται από τον Γραμματέα ότι αποτελούν παρόντα ή αξιόπιστο κίνδυνο μελλοντικής έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία…. ”

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που διοικείται από τη βιομηχανία, βιάζεται βοώντας για ανεπαρκώς δοκιμασμένα φάρμακα στην αγορά, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους και μετατρέποντας εκείνους που τα χρησιμοποιούν σε εργαστηριακούς αρουραίους :τους περιλαμβάνει όλους – εάν ο μαζικός εμβολιασμός διατάσσεται με απλό ισχυρισμό δημόσιας έκτακτης ανάγκης – και δεν απαιτείται απόδειξη.

Ο νόμος για την πανδημία και την ετοιμότητα για όλους τους κινδύνους (S. 3678) είναι ο άλλος ανησυχητικός νόμος, με ισχύ από τις 19 Δεκεμβρίου 2006. Αποτελεί τροποποίηση του «νόμου για την υπηρεσία δημόσιας υγείας – όσον αφορά την ασφάλεια της δημόσιας υγείας και την ετοιμότητα και αντίδραση σε όλους τους κινδύνους και για οποιονδήποτε σκοπό.” Ακόμη και οι υποστηρικτές του νόμου αυτού έδειξαν να ανησυχούν για θέματα απορρήτου, ευθύνης και κέρδους – έναντι της δημόσιας υγείας. Οι επικριτές εκφράζουν μεγαλύτερες ανησυχίες για επικίνδυνες θεραπείες, για υπερβολικές ή ανύπαρκτες απειλές, καθώς και για μαζική υστερία που μπορεί να δημιουργηθεί για πολιτικούς σκοπούς.

Τουλάχιστον ένα άλλο μέτρο είναι επίσης ανησυχητικό – The Model State Emergency Health Powers Act (MSEHPA). Μέχρι στιγμής είναι απλώς μια πρόταση του Κέντρου Νομικής και  Υγείας του κοινού – σε «Συνεργασία  με τα Πανεπιστήμια Johns Hopkins και Georgetown (ως) πρωταρχικός, διεθνής, εθνικός, κρατικός και τοπικός πόρος για τη δημόσια νομοθεσία (και) πολιτική για το κοινό : επαγγελματίες υγείας, δικαστές, ακαδημαϊκοί, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και άλλοι. ”

Το MSEHPA τώρα “..παρακολουθεί (νομικά) τις απαντήσεις στην αναδυόμενη διεθνή αντίδραση στο ξέσπασμα του H1N1 του 2009 (γρίπη των χοίρων), συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε διεθνές, εθνικό, κρατικό και τοπικό επίπεδο…», παρόλο που τα ιατροδικαστικά στοιχεία δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν θανάτους από H1N1. Δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης πουθενά, και είναι εκπληκτική η πώληση επικίνδυνων φαρμάκων σε ανυποψίαστους ανθρώπους παγκοσμίως.

Στον ιστότοπό του, το ACLU το λέει σχετικά με το MSEHPA:

Είναι «γραμμένο με τρόπο που δεν προστατεύει επαρκώς τους πολίτες από την κατάχρηση των τεράστιων εξουσιών που θα έδινε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. (Είναι) γεμάτο με προβλήματα πολιτικών ελευθεριών. Τα τρία κορυφαία μεινεκτήματά του είναι ότι:

(1) Δεν περιλαμβάνει βασικούς ελέγχους και (με) τη χορήγηση (έκτακτων) έκτακτων εξουσιών έκτακτης ανάγκης (που) δεν πρέπει ποτέ να μην ελέγχονται. Θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες για την ελευθερία, την ιδιωτικότητα και την ισότητα των ατόμων. ”

(2) «Πηγαίνει πολύ πέρα ​​από τη βιοτρομοκρατία (με) έναν υπερβολικό ορισμό της« έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία »που μπορεί να είναι οτιδήποτε που θα δηλώσει μια τοπική ή εθνική αρχή για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

(3) «Δεν διαθέτει προστασία απορρήτου (και)  ούτε και τις ελάχιστες ενστάσεις που αφορούν ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα.

Το MSEHPA δημιουεργεί ανησυχίακαι σε άλλους οργανισμούς εκτός από το ACLU, τόσο συντηρητικούς όσο και προοδευτικούς – συμπεριλαμβανομένου του Free Congress Foundation, του Αμερικανικού Νομοθετικού Συμβουλίου Ανταλλαγής, της συντηρητικής ένωσης κρατικών νομοθετών, της εκστρατείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και του προγράμματος προστασίας της υγείας.

Η πραγματική απειλή των επικίνδυνων, υποχρεωτικών εμβολιασμών

Μετά από τον υποτιθέμενο φόβο της γρίπης των χοίρων, αναφορές στα μέσα ενημέρωσης δείχνουν ότι έρχονται μαζικοί εμβολιασμοί. Η Washington Post, για παράδειγμα, είχε τίτλο “US May Add Shots for Swine Flu to Fall Regimen” χωρίς να λέει ότι θα είναι υποχρεωτικοί οι εμβολιασμποί, αλλά η ανάγνωση μεταξύ των γραμμών υποδηλώνει την πιθανότητα να είναι φέτος ή τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Οι συγγραφείς αναφέρουν ότι “Η κυβέρνηση Ομπάμα εξετάζει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία εμβολιασμού του φθινοπώρου” για να συμπεριλάβει ιώσεις μεταξύ των οποίων και τη γρίπη των χοίρων -, η τελευταία επειδή “εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο”.

Ο Δρ. Robin Robinson του HHS είπε: «Προχωρούμε με την παρασκευή εμβολίου» και εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε ένα εθνικό πρόγραμμα, θα είμαστε αρκετά εφοδιασμένοι για να παρέχουμε δύο δόσεις σε όλους τους Αμερικανούς εκπροσώπους”, όπως επίσης υποστηρίζει το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων με τον ο Anthony Fauci που επιμένουν ότι δεν αναμένονται ανεπιθύμητες ενέργειες, ώστε η προσθήκη ενός ακόμη γύρου εμβολιασμών για τη γρίπη των χοίρων «δεν πρέπει να παρουσιάζει πρόβλημα»

Οι New York Times εντείνουν επίσης τον φόβο, με αναφορές που δηλώνουν ότι τα σχολεία της πόλης έκλεισαν μετά από ανεπιβεβαίωτα κρούσματα γρίπης των χοίρων, και ότι μερικοί θάνατοι ενηλίκων που καταχωρούνατι στους θανάτους από τον H1N1, ανεβάζουν το συνολικό λαθροισμα στην πόλη σε επτά, (!!!) με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να δηλώνει ότι στις 3 Ιουνίου πλησιάζουμε περισσότερο στην κήρυξη μιας παγκόσμιας πανδημίας γρίπης των χοίρων (Επίπεδο 6) – αν και κάτι τέτοιο δεν υπήρχε πουθενά..

Με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία, την παραπληροφόρηση και τα εσκεμμένα ψέματα, ο Δρ. Keiji Fukuda, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη γρίπη, δήλωσε ότι μόνο 117 θάνατοι παγκοσμίως έχουν καταχωρηθεί σχετιζόμενοι με τη γρίπη των χοίρων, ουσιαστικά προειδοποιώντας ότι ο ιός δεν είναι πολύ θανατηφόρος.

Μια πιο ακριβής δήλωση θα εξηγούσε ότι κανένα ιατροδικαστικό στοιχείο δεν συνδέει τους θανάτους με το H1N1, μια και η γρίπη σκοτώνει ετησίως περίπου 300.000 άτομα στην Αμερική μόνο – κάτι που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν ποτέ ή , εφόσον οι διάσπαρτες στατιστικές θανάτων οποιουδήποτε τύπου παγκοσμίως δεν προκαλούν συναγερμό, δεν υπάρχει και λόγος για τρομακτικά πρωτοσέλιδα.

Είναι επίσης απαράδεκτο για τους υπαλλήλους του ΠΟΥ, των ΗΠΑ και άλλων εθνών να διαδίδουν ψέματα εξαπατώντας και δημιουργώντας υστερία, έτσι ώστε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να μπορούν να κυκλοφορήσουν επικίνδυνα εμβόλια και άλλα φάρμακα σε ανυποψίαστους ανθρώπους, να βλάψουν την υγεία τους και να τους καταστήσουν ευάλωτους σε μεταγενέστερες ασθένειες και πιθανούς πρόωρους θανάτους .

Η Μασαχουσέτη μπορεί να είναι ο πρόδρομος των επόμενων πανδημιών

Στις 28 Απριλίου, η Γερουσία της Μασαχουσέτης ψήφισε ομόφωνα ένα νομοσχέδιο για την προετοιμασία της πανδημικής γρίπης, που έφτασε να αγγίξει το επίπεδο του στρατιωτικού νόμου. Εάν εγκριθεί από το Σώμα και υπογραφεί σε νόμο, θα επιβάλει μεταξύ άλλων μέτρων:

– «εμβολιασμό, θεραπεία, εξέταση ή τεστ» όλων των ατόμων που εμπλέκονται στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης – ίσως το πρώτο βήμα πριν την εντολή της ίδιας διαδικασίας για όλους τους κατοίκους του κράτους.

– Ιδιοποίηση όλων των επαγγελματικών χώρων «για να επιτρέπεται η είσοδος και η διερεύνηση των εγκαταστάσεων».

– κλείσιμο, εκκένωση και απολύμανση όλων των ύποπτων εγκαταστάσεων · και

– περιορισμό ή απαγόρευση “συναθροίσεων προσώπων”.

Άλλες πολιτείες ενδέχεται να σχεδιάζουν παρόμοια μέτρα όπως  υποχρεωτικούς εθνικούς εμβολιασμούς και συνολική αναστολή των προστατευόμενων πολιτικών ελευθεριών.

Ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολιασμού στα στρατεύματα πολέμου του Κόλπου

Πριν αναπτυχθούν στον Περσικό Κόλπο το 1990 – 91 (και στη συνέχεια μέχρι σήμερα), όλα τα στρατεύματα των ΗΠΑ έλαβαν μια τυπική σειρά εμβολιασμών κατά των μολυσματικών ασθενειών – τα ίδια που δόθηκαν σε όλους τους πολίτες των ΗΠΑ που ταξιδεύουν στην περιοχή. Μετά την άφιξή τους, 150.000 έλαβαν επίσης εμβολιασμούς για άνθρακα και 8000 για αλλαντοτοξίνη, παρόλο που εκφράστηκαν ανησυχίες σχετικά με τις αρνητικές μακροπρόθεσμες συνέπειες στην υγεία.

Μια μελέτη της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών του Ινστιτούτου Ιατρικής (IOM) διεξήχθη για την αξιολόγησή τους με αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2000. Τον Δεκέμβριο του 1997, το Υπουργείο Άμυνας (DOD) ανακοίνωσε ότι όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ θα λάβουν εμβολιασμούς για άνθρακα. Το πρόγραμμα ανοσοποίησης εμβολίων Anthrax (AVIP) ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1998, παρόλο που ο IOM βρήκε ελάχιστες δημοσιευμένες επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλειά του.

Στη μελέτη του, ο IOM ανέφερε στοιχεία συσχέτισης μεταξύ των εμβολιασμών και παροδικών οξέων κοινών επιπτώσεων στην υγεία, όπως ερυθρότητα, πρήξιμο και πυρετό που συνήθως συνδέονται με άλλους εμβολιασμούς. Ωστόσο, η οριστική απόδειξη των μακροπρόθεσμων προβλημάτων δεν προσδιορίστηκε – πιθανότατα επειδή τα ευρήματα της μελέτης ήταν “λοξά” για να μην τα βρουν.( Περισσότερα για αυτό παρακάτω.)

Ο IOM μελέτησε επίσης εμβόλια αλλαντοτοξίνης και βρήκε ενδείξεις συσχέτισης μεταξύ του εμβολίου και παροδικών οξέων τοπικών και συστημικών επιδράσεων παρόμοιων με τους εμβολιασμούς για άνθρακα. Και πάλι, δεν βρέθηκε οριστική απόδειξη των μακροπρόθεσμων αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία – ένα άλλο πολύ αμφίβολο συμπέρασμα, όπως εξηγούν τα παρακάτω στοιχεία.

Το στρατιωτικό προσωπικό λαμβάνει συνήθως πολλαπλούς εμβολιασμούς. Ο ΔΟΜ μελέτησε τις επιπτώσεις τους, αλλά δεν απέδειξε ή διέψευσε μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις. Ωστόσο, αρκετές ανεξάρτητες μελέτες βετεράνων του Βρετανικού Κόλπου του Κόλπου βρήκαν κάποια σχέση μεταξύ των πολλαπλών εμβολιασμών και των μεταγενέστερων προβλημάτων υγείας.

Ο Gary Matsumoto είναι ένας βραβευμένος ερευνητής δημοσιογράφος με έδρα τη Νέα Υόρκη. Το βιβλίο του 2004, «Εμβόλιο Α: Το μυστικό πείραμα της κυβέρνησης που σκοτώνει τους στρατιώτες μας και γιατί τα GI είναι μόνο τα πρώτα θύματα», εξέφρασε έντονα το  ζήτημα με τα αποτελέσματα του ΔΟΜ και την άρνηση του Πενταγώνου στο σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου.

Ερευνώντας τον σκιώδη κόσμο του εμβολιασμού, ανακάλυψε ότι γιατροί και επιστήμονες που εργάζονταν στο στρατό των ΗΠΑ, πραγματοποίησαν μυστικά ιατρικά πειράματα σε πολίτες των ΗΠΑ κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης και της θεμελιώδους ιατρικής ηθικής.

Από την πλευρά της, η Νυρεμβέργη καθιέρωσε νομικά ιατρικά πειραματικά πρότυπα που έχουν πλέον ενσωματωθεί σε ηθικούς ιατρικούς κώδικες, όπως:

– απαιτείται εθελοντική συγκατάθεση ανθρώπινων υποκειμένων χωρίς εξαναγκασμό, απάτη, εξαπάτηση και με πλήρη αποκάλυψη γνωστών κινδύνων ·

– τα πειράματα πρέπει να αποφεύγουν «κάθε περιττή σωματική και ψυχική ταλαιπωρία και τραυματισμό».

– τα πειράματα δεν πρέπει ποτέ να διεξάγονται εάν υπάρχει «a priori λόγος να πιστεύεται ότι θα συμβεί θάνατος ή ενεργοποίηση τραυματισμού».

– ο κίνδυνος «δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει αυτόν που καθορίζεται από την ανθρωπιστική σημασία του προβλήματος που πρέπει να λυθεί ..;» και

– τα πειράματα πρέπει να τερματιστούν εάν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι θα προκαλέσουν «τραυματισμό, αναπηρία ή θάνατο στο πειραματικό δείγμα».

Σύμφωνα με τον Ματσουμότο, το Πεντάγωνο παραβίασε αυτά και άλλα πρότυπα, πρόδωσε τα στρατεύματα αλλά και το θεμελιώδες καθήκον των στρατιωτικών και πολιτικών ηγετών να τους προστατεύσουν. Από το 1987 τουλάχιστον, η ανάπτυξη του βιολογικού ναύλου ξεπέρασε την ευημερία δεκάδων χιλιάδων GI που χρησιμοποιούνταν ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια για εμβολιασμό με πειραματικά εμβόλια άνθρακα – χωρίς άδεια – που περιέχουν σκουαλένιο – ένα πρόσθετο με βάση το λάδι (για την ενίσχυση της ανοσίας) που είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι προκαλεί σοβαρές αυτοάνοσες ασθένειες σε πειραματόζωα, αλλά χορηγούνταν ακούσια και χωρίς αποκάλυψη των επιβλαβών επιπτώσεών του, στην ανθρώπινη υγεία.[Ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από ορισμένες φαρμακευτικές που ετοιμάζουν υποψήφια εμβόλια κατά της COVID-19 είναι το σκουαλένιο, ένα φυσικό έλαιο που παράγεται στο συκώτι των καρχαριών.Βλ. Πηγές]

Ο Ματσουμότο έγραψε:

“Τα ανήθικα πειράματα που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο βρίσκονται σε εξέλιξη, με μικρή προοπτική να είναι αυτοπεριορισμένα επειδή έχουν προστατευτεί από τον έλεγχο και τη δημόσια λογοδοσία από τις ανησυχίες της εθνικής ασφάλειας.” Πρότεινε το «γράψιμο στον τοίχο» για το τι θα έρθει με προοπτικές που τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν πολύ  σύντομα.

«Όταν ο Michael Whitehouse και ο Frances Beck της Ιατρικής Σχολής της UCLA ένεσαν σκουαλένιο σε συνδυασμό με άλλα υλικά σε αρουραίους και ινδικά χοιρίδια τη δεκαετία του 1970, λίγα έλαια ήταν πιο αποτελεσματικά στην πρόκληση της αρθρίτιδας και της σκλήρυνσης κατά πλάκας σε ζώα». Το 1999, ο ανοσολόγος Δρ Johnny Lorentzen στο Ινστιτούτο Karolinska της Σουηδίας διαπίστωσε ότι κατά την ένεση, ένα «κατά τα άλλα καλοήθες μόριο όπως το σκουαλένιο μπορεί να διεγείρει μια αυτοκαταστροφική ανοσοαπόκριση», παρόλο που εμφανίζεται φυσικά στο σώμα.

Άλλες έρευνες δείχνουν ότι το σκουαλένιο είναι το πειραματικό συστατικό του εμβολίου του άνθρακα που προκάλεσε καταστροφικές αυτοάνοσες ασθένειες και θανάτους για πολλούς βετεράνους Πολέμου του Κόλπου από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία, αλλά συνεχίζει να χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα και για την ανάπτυξη νέων εμβολίων στα εργαστήρια. Υπάρχει «στενή αντιστοιχία μεταξύ των ασθενειών που προκαλούνται από σκουαλένιο σε ζώα και εκείνων που παρατηρούνται σε ανθρώπους που εγχέονται με αυτό το λάδι: ρευματοειδής αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας και συστηματικός ερυθηματώδης λύκος».

Άλλες αυτοάνοσες ασθένειες συνδέονται επίσης με ανθρώπους στους οποίους εγχέεται σκουαλένιο. «Υπάρχουν πλέον δεδομένα σε περισσότερες από δύο δωδεκάδες επιστημονικές εργασίες από ομότιμους κριτές, από δέκα διαφορετικά εργαστήρια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία, που τεκμηριώνουν ότι τα εμβόλια με βάση το σκουαλένιο μπορούν να προκαλέσουν αυτοάνοσες ασθένειες σε ζώα… που παρατηρούνται σε ποντίκια, αρουραίους, χοίρους και κουνέλια. Το Ινστιτούτο Karolinska της Σουηδίας απέδειξε ότι το σκουαλένιο μόνο του μπορεί να προκαλέσει τη ζωική εκδοχή της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Η Πολωνική Ακαδημία Επιστημών έχει δείξει ότι στα ζώα, μόνο το σκουαλένιο μπορεί να προκαλέσει καταστροφικό τραυματισμό στο νευρικό σύστημα και στον εγκέφαλο. Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φλόριντα έδειξε ότι στα ζώα, το σκουαλένιο μόνο του μπορεί να προκαλέσει παραγωγή αντισωμάτων που σχετίζονται ειδικά με τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο. ”

Ο Δόκτωρας Μικροπαλεοντολόγος

Το Squalene “συνέβαλε στον χείμαρρο ανοσοποιητικών  αντιδράσεων που ονομάζεται” σύνδρομο πολέμου του Κόλπου. (GIs) αρθρίτιδα, ινομυαλγία, λεμφαδενοπάθεια, εξανθήματα, φωτοευαίσθητα εξανθήματα, malar εξανθήματα, χρόνια κόπωση, χρόνιοι πονοκέφαλοι, ανώμαλη τριχόπτωση σώματος, δερματικές αλλοιώσεις που δεν θεραπεύουν, αφθονικά έλκη, ζάλη, αδυναμία, απώλεια μνήμης, επιληπτικές κρίσεις, αλλαγές στη διάθεση, νευροψυχιατρικά προβλήματα, αντι-θυρεοειδικές επιδράσεις, αναιμία, αυξημένο ESR (ρυθμός καθίζησης ερυθροκυττάρων), συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, σκλήρυνση κατά πλάκας, ALS, φαινόμενο Raynaud, σύνδρομο Sjorgren, χρόνια διάρροια, νυχτερινές εφιδρώσεις και πυρετός χαμηλού βαθμού. ”

Το βιβλίο του Matsumoto περιλαμβάνει πολλές περιπτωσιολογικές μελέτες για GI νοσούντες, από ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω σύνδρομα, τις καταστροφικές επιπτώσεις τους και την εξωπραγματική αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ – που δεν αναγνώρισαν την επικινδυνότητα αυτών των εμβολίων ή το ρόλο τους στην ανάπτυξη αυτών των ασθενειών εξαιτίας της χορήγησης εμβολίων, με τον ίδιο τρόπο που αρνήθηκε τις επιπτώσεις άλλων τοξικών εκθέσεων στο θέατρο του Κόλπου (όπως το απεμπλουτισμένο ουράνιο), καθώς και την παρακράτηση σημαντικών θεραπειών ή πρωτοκόλλων.

Ο καπετάνιος του Στρατού των ΗΠΑ Τζορτζ Λ. Σκέπκεκ μίλησε εύγλωττα για πολλούς, όταν είπε:

«Ήταν ο χαρακτήρας της γενιάς μου λιγότερο έντονος από αυτούς στο Lexington; Ο πόνος των πληγών μου ήταν λιγότερο σοβαρός από εκείνους στη Νορμανδία; Και η μοναξιά μου ήταν λιγότερο θλιβερή από εκείνη του Inchon; Τότε γιατί να ξεχάσω αυτούς που θυμούνται τους «ήρωες;» ”

Εάν ζητηθεί μαζικός εμβολιασμός, εκατομμύρια Αμερικανοί μπορεί να ρωτήσουν: Γιατί συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε μη ασφαλή εμβόλια και άλλα φάρμακα όταν σαφείς ενδείξεις δείχνουν τους κινδύνους τους; Γιατί θέτετε σε κίνδυνο όλους τους Αμερικανούς, εξαπολύοντας μια μελλοντική πανούκλα σοβαρών ασθενειών και αναπηριών; Γιατί έχετε καταστρέψει εσκεμμένα και κακόβουλα την υγεία μου;

Η ανοσολόγος Δρ. Pamela Asa αναγνώρισε για πρώτη φορά αυτοάνοσες ασθένειες που εμφανίστηκαν σε GI που αντιστοιχούν σε αυτές σε πειραματόζωα στα οποία εγχύθηκαν  πρόσθετα σκουαλενίου από έλαια. Μέχρι το 1997, εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια είχαν δαπανηθεί για τη δοκιμή εμβολίων που τα περιέχουν, σε μελέτες σε ζώα από το 1988 και σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους από το 1991 – από κορυφαία ερευνητικά ινστιτούτα όπως το NIH, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου και τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων ( NIAID).

Σύμφωνα με τον Matsumoto, σήμερα, «το επικουρικό σκουαλένιο αποτελεί βασικό συστατικό σε μια εντελώς νέα γενιά εμβολίων που προορίζονται για μαζική ανοσοποίηση σε όλο τον κόσμο», παρόλο που οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής Tulane και του Ινστιτούτου Έρευνας του Στρατού του Walter Reed απέδειξαν «ότι το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται» ειδικά στο μόριο σκουαλενίου. ”

Το ανοσοποιητικό σύστημα «το βλέπει και το αναγνωρίζει ως ένα μόριο λαδιού που είναι εγγενές στο σώμα. Το σκουαλένιο δεν είναι μόνο ένα μόριο που βρίσκεται στο γόνατο ή στον αγκώνα – βρίσκεται σε όλο το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο. ” Όταν εγχέεται στο σώμα, το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται ως εχθρός που πρέπει να εξαλειφθεί. Η κατανάλωση και η πέψη του σκουαλενίου δεν είναι πρόβλημα. Όμως, η ένεση «γαλβανίζει» το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να επιτεθεί σε αυτό, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αυτοκαταστροφικές διασταυρούμενες αντιδράσεις ενάντια στο ίδιο μόριο στις περιοχές όπου εμφανίζεται φυσικά στο σώμα – και όπου είναι κρίσιμο για την υγεία του νευρικού συστήματος“.

Μόλις αρχίσει η αυτοκαταστροφή, δεν σταματά καθώς το σώμα συνεχίζει να κατασκευάζει το μόριο που το ανοσοποιητικό σύστημα έχει εκπαιδευτεί για να επιτεθεί και να καταστρέψει.

Ο Ανοσολόγος Δρ. Bonnie Dunbar έκανε επίσης εκτενή έρευνα για ασθένειες που προκαλούνται από ηπατίτιδα Β και βρήκε παρόμοιες αυτοάνοσες διαδικασίες που εμπλέκονται στη μοριακή μίμηση σε άτομα με καταστροφικά νευροάνομα σύνδρομα μετά από ένεση εμβολίου.

Ο Ματσουμότο λέει ότι «το σκουαλένιο είναι ένα είδος σκανδάλης, ένα (α) πραγματικό βιολογικό όπλο», αυτό που οι σοβιετικοί ερευνητές ονόμασαν «βιολογική ωρολογιακή βόμβα!!» και ο Ματσουμότο λέει ότι είναι «το ανοσοποιητικό σύστημα». Όταν το «πλήρες ρεπερτόριο κυττάρων και αντισωμάτων επιτίθενται εκεί που υποτίθεται ότι προστατεύουν, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά». Αυτός και ο Δρ Pam Asa καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «τα πρόσθετα πετρελαίου είναι το πιο ύπουλο χημικό όπλο που έχει επινοηθεί ποτέ», συμπεριλαμβανομένων εκείνων με σκουαλένιο – κάτι που οι Σοβιετικοί γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο στη δεκαετία του 1980.

Ο Ματσουμότο λέει ότι «το πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση σκουαλενίου (δεν είναι) ότι μιμείται ένα μόριο που βρίσκεται στο σώμα, είναι το ίδιο το μόριο. Έτσι, αυτό που οι Αμερικανοί επιστήμονες συνέλαβαν ως ενισχυτικό εμβολίων (ή αυτό που τώρα αναπτύσσεται σε εργαστήρια) ήταν μια άλλη «νανο-βόμβα», που προκαλεί χρόνια, απρόβλεπτη και εξουθενωτική ασθένεια. ” Όταν το NIH…. Ισχυρίστηκε ότι το σκουαλένιο θα ήταν ασφαλές επειδή είναι εγγενές στο σώμα, ακριβώς το αντίθετο ήταν αληθινό », και, φυσικά, εξακολουθεί να είναι. «Η φυσική παρουσία του Squalene στο σώμα το έκανε ένα από τα πιο επικίνδυνα μόρια που εγχύθηκαν ποτέ στον άνθρωπο» και η χρήση του σε εμβόλια εκτός από παράξενη είναι και εγκληματική!!

Σύμφωνα με τον Ματσουμότο: «οι επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες τώρα επενδύουν κυριολεκτικά στο σκουαλένιο. Οι επιστήμονες του στρατού που ανέπτυξαν το εμβόλιο άνθρακα δεύτερης γενιάς έχουν φήμη για την προστασία και την αδειοδότηση τελών για να αποκομίσουν παγκόσμια δικαιώματα για την ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση του νέου ανασυνδυασμένου εμβολίου για τον άνθρακα , και για άλλες απειλές για την υγεία.

Είναι ενοχλητικό, «Πολλά από τα πρωτοποριακά εμβόλια που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή από το NIH και τους εταίρους του περιέχουν σκουαλένιο σε μία σύνθεση ή άλλη. Υπάρχει σκουαλένιο στα πρωτότυπα ανασυνδυασμένα εμβόλια για τον ιό HIV, την ελονοσία, τον έρπη, τη γρίπη (συμπεριλαμβανομένου του στελέχους των χοίρων), τον κυτταρομεγαλοϊό και το ανθρώπινο θήλωμα. Μερικά από αυτά “προορίζονται για μαζική ανοσοποίηση (ες) σε όλο τον κόσμο” και αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να τρομάξει τον καθένα αρκετά για να αρνηθεί οποιαδήποτε εντολή ή ιατρική συνταγή για να τα πάρει.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι «η αυτοανοσία (διαρκεί) χρόνια για τη διάγνωση» επειδή τα πρώιμα συμπτώματα (πονοκεφάλους, πόνος στις αρθρώσεις κ.λπ.) είναι τόσο ασαφή που μπορούν εύκολα να προέρχονται από άλλες αιτίες.

Από την αρχή, τα εμβόλια ήταν πάντοτε αρκετά επικίνδυνα για ορισμένους εμπειρογνώμονες, ώστε να τα αποκαλούν βιολογικά όπλα που υπονομεύουν την υγεία, χειραγωγούν και καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και δημιουργούν την πιθανότητα μελλοντικών εξουθενωτικών ασθενειών. Έτσι, η λύση της Big Pharma είναι νέα, πιο ισχυρά γενετικά τροποποιημένα εμβόλια και φάρμακα που μπορεί να καταλήξουν να βλάψουν ή να σκοτώσουν πολλούς που τα παίρνουν, ειδικά άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Ματσουμότο και άλλοι έκρουσαν τον συναγερμό για να ειδοποιήσουν τους πάντες να αποφύγουν αυτά τα δηλητήρια που μεταμφιέζονται ως προστατευτικά φάρμακα. Στην πραγματικότητα, ωφελούνται μόνο οι ετσιρείες που τα κατασκευάζουν, και οι επιστήμονες αποκομίζουν γενναιόδωρα δικαιώματα.

ΠΗΓΕΣ

  1. Ο Stephen Lendman είναι ερευνητής-δημοσιογράφος.Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του στο www.sjlendman.blogspot.com
  2. https://www.lifo.gr/now/world/297403/xiliades-karxaries-mporei-na-sfagiastoyn-gia-to-emvolio-toy-koronoioy-ypostirizoyn-oikologoi
  3. https://www.capital.gr/bloomberg-view/3475182/poia-perierga-sustatika-xreiazontai-gia-ta-embolia-to-problima-ton-alusidon-efodiasmou
από iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.