«Μακεδονία του Αιγαίου»το μεγάλο Όνειρο, θα είναι«Μακεδόνες που μιλούν την Μακεδονική»!! Γράφει ο καθ. Δ. Παναγιωτόπουλος


Γράφει ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Κύριοι της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Ζόραν Ζάεφ σας στέλνει χαιρετίσματα, «Ούτε εγώ, ούτε εσείς, ούτε τα παιδιά μας θα είναι Βορειομακεδόνες. Θα είμαστε Μακεδόνες, που μιλούν την μακεδονική». Καταλάβατε κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, κύριοι της Συγκυβέρνησης;

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

 Ο συνεργάτης σας ο κ Ζαεφ και οι Σκοπιανοί σας λένε, γιατί μόνο σε σας το λένε και όχι βεβαίως στους Έλληνες, πως « Έχουμε ένα πρόθεμα, το “Βόρεια”, αλλά παραμένουμε Μακεδονία, δεν υπάρχει άλλη χώρα με αυτό το όνομα, υπάρχει Ελλάδα». 

Πώς να το καταλάβετε βέβαια αυτό αφού σας έχουν εφοδιάσει παιδικά παιχνίδια για την ηλικία σας  και το ΝΑΤΟ σας φόρεσε Καουμπόικο Καπέλο να παίξετε με την Ελλάδα, με το Έθνος των Ελλήνων και την Πατρίδα στους οποίους βεβαίως- είναι  και οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ με την Μακεδονία και δεν χρειάζεται άλλη τεκμηρίωση. Ακόμα και ο Ζάεφ αντιλαμβάνεται καλλίτερα από Σας το ρόλο των υποβολέων του, γιατί εσείς χαμπάρι δεν πήρατε το λόγο για τον οποίο οι υποβολείς θέλουν τα Σκόπια ως Μακεδονία και αποφάσισε να σας το κάνει γνωστό ο Ζάεφ. 

Των υποβολέων σκοπός είναι και όχι του Ζάεφ, όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό, η Μακεδονία του Αιγαίου γιατί σ’ αυτή μόνο μπορεί να πλαστεί και ο μύθος με την Εθνότητα και τη γλώσσα και μιας μακεδονικής μειονότητας ώστε να δοθεί η ευκαιρία δια του μύθου αυτού, να ανακαλυφθεί και ο «κατά δυναστευμένος», πληθυσμός της μειονότητας για να μπορέσουν να στεριώσουν, είτε με το καλό είτε με το στανιό (sic) τη Μακεδονία του Αιγαίου.

Όχι, δεν είναι προκλητικός ο Ζάεφ, απλά θέλει η «κυρά μας να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» που λέει και ο σοφός Λαός μας. Ο ελληνικός Λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι οι διεθνείς υποβολείς του Ζάεφ είναι το πρόβλημα και όχι ο ίδιος, χωρίς αυτούς  δεν μπορεί να κάνει βήμα και το γνωρίζει καλά αυτό, κανένα αίτημα δεν μπορεί να υποβάλλει. Κάθε τέτοιο αίτημα δε, είναι φτιαγμένο από άχυρο και είτε θα καεί είτε θα το σηκώσει ο αέρας του Αιγαίου!! 

Ο Ζάεφ είναι το αναγκαίο και χρειαζούμενο πιόνι για να κερδηθεί η παρτίδα, μετά θα αναλάβουν οι υποβολείς το έργο για να φέρουν σε πέρας  την μεγάλη ιδέα, το μεγάλο όνειρο, τη Μακεδονία του Αιγαίου. Βλέπεις δεν υπάρχουν μόνο Έλληνες εθνικιστές, μεγαλοϊδεάτες υπάρχουν κι’ άλλοι, αυτοί που στόχο τους έχουν, από τον Χίτλερ ακόμα, να ανακηρύξουν τη Μακεδονία του Αιγαίου ανεξάρτητο κράτος. Πως θα το έκαναν βεβαίως αυτό χωρίς υβριδικό κρατίδιο  των Σκοπίων; Μόνο πλάθοντάς του το μύθο ότι ο λαός του είναι Μακεδόνες  και ότι άκουσον - άκουσον η γλώσσα τους, αυτή η φύρδην –μίγδην γλώσσα, το Σερβο-Βουλγαρικό ιδίωμα είναι λέει Μακεδονική γλώσσα. 

Όταν και οι πέτρες γνωρίζουν ότι οι Μακεδόνες μόνο την Ελληνική γλώσσα μιλούσαν και δεν χρειάζεται απόδειξη. Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχει αυτό το βαρβαρικό ιδίωμα γλώσσας με τη Μακεδονία, ουδείς άλλος το κατέχει στον πλανήτη Γη, παρά μόνο μόνο ο Νίμιτς, η Μέργκελ και ο Ζάεφ  με  τους Σκοπιανούς.   

Είναι απολύτως σαφές ότι, μόνο οι υποβολείς του ΝΑΤΟ δια των Αμερικανών και της ΕΕ με τη Γερμανία, είναι αυτοί που έχουν ειδικά συμφέροντα και κρύβονται όπισθεν του Ζάεφ. Ο μεν Θείος Sum, αφού καθάρισε με την αυτοκράτειρα τη γηραιά Αλβιόνα (Μεγ. Βρετανία) στον Αιώνα που έφυγε, παίρνοντας τα ηνία στον έλεγχο ελέγχου του κόσμου, επεκτείνει την επιρροή της μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας. Μέσα στον ορίζοντα αυτό, είναι και τα Σκόπια, με όποιο όνομα θέλουν, αρκεί να λένεYES.

Η πορεία αυτή γίνεται απόλυτα αντιληπτή μετά την πτώση της έδρας του κομουνισμού, την ΕΣΣΔ.Απ’ την άλλη όχθη ο μηχανισμός του διεθνούς ολιγαρχικού μηχανισμού,δια της συμβάσεως της ΕΕ και του Ευρώ, ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας, με σκοπό την εδραίωση της ομώνυμης ολιγαρχίας και της νέας τάξης πραγμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ρόλο της οικονομικής διαχείρισης των Βαλκανίων, έχει αναλάβει η Γερμανία, απόλυτα πιστή συνεργάτης των Αμερικανών, ένεκα συμβάσεως του 1945 και άφεσης χρεών το 1953 για την κρατική της ανασυγκρότηση και Ένωση των δύο Γερμανιών, χωρίς εφαρμογή των διατυπώσεων των οικείων συνθηκών περί  εισόδου νέου μέλους, όπως της Ανατολικής Γερμανίας στην ΕΕ, για να γίνει και το όνειρο πραγματικότητα, η Μακεδονία του Αιγαίου.

Η ανάλυση αυτή δεν αφήνει κανένα περιθώριο στη σκέψη  ότι η Αθήνα δεν επέλεξε να  κρατήσει χαμηλούς τόνους δήθεν στις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ. Απλά, μετά τη μέγγενη των Νίμιτς, των «φίλων» εκ δυσμάς και  των εντός της ΕΕ ισχυρών εταίρων, δεν υπάρχουν περιθώρια, γιατί το γνωρίζουν τώρα και οι ίδιοι οι Συγκυβερνήτες, ότι τα έδωσαν όλα και έστειλαν στο πυρ το εξώτερον την ιστορία, τον αιώνιο πολιτισμό των Ελλήνων και τους Έλληνες, αναμένοντας το μοιραίο! Όμως αν δεν το γνωρίζουν, διότι η ιστορία τους προσπέρασε, την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον προδότη ουδείς.

Ας απολαύσει  λοιπόν η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ τον Ζάεφ να τους λέει ότι, «[…]δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία παρά μόνο η δική του κι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα. […]».

Κύριοι, μόνο Αιδώς σας αξίζει, ζητήστε συγνώμη απ’ τον Ελληνικό λαό και βρείτε σπηλιά να κρυφτείτε, γιατί όπου κι αν πάτε, ο Θουκυδίδης λέει πως η Πόλις θα σας κυνηγά.

Στους Έλληνες και την Ελλάδα, η ιστορία επιφυλάσσει δυστυχώς για σας, άλλη μοίρα και ο Αγέρας του Αιγαίου θα θυμίζει στους γείτονες πως αυτός έρχεται απ’ τη Μακεδονία,  τη χώρα των Ελλήνων και ότι οι Έλληνες, μεταξύ των οποίων και οι Μακεδόνες, δεν μπορεί ποτέ να αποτελούν μειονότητα, γιατί απλά Η Ελλάδα  είναι η Χώρα τους!!

Επί τέλους κύριε Ζάεφ, αν το καταλάβατε, τότε ανακοινώστε το και στους υποβολείς σας!!. Επίσης, φροντίσετε να βάλετε σε  κάποια καλή προθήκη σας το καουμπόικο καπέλο που έφυγε απ’ την κεφαλήν των Συγκυβερνόντων, γιατί κι αυτό τους το πήρε ο Αιγέας!!!.

*Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.