Γιατί όλοι οι Έλληνες αισθάνονται καλύτεροι από τους υπουργούς;


Γράφει ο Πιτσιρίκος

Διαβάζοντας τα σχόλια για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τα νέα πρόσωπα που υπουργοποιήθηκαν, καταλαβαίνεις πως οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι έχει συμβεί στη χώρα τους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Αστειάκια, λογοπαίγνια, ειρωνείες και άλλα τέτοια, λες και δεν είμαστε πια στο 2018 με την Ελλάδα δεμένη και τελειωμένη αλλά στα χρόνια της «ευημερίας”, πριν από την χρεοκοπία της χώρας.

Άλλωστε, οι ίδιοι γελοίοι και καθυστερημένοι σχολιάζουν.

Έξαλλοι οι νεοδημοκράτες που ο Τσίπρας υπουργοποιεί αβέρτα πασόκους και νεοδημοκράτες, χαλώντας τους το αφήγημα περί άγριων κομμουνιστών που θα μας σφάξουν με τα κονσερβοκούτια.

Επειδή η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να παίξει εμφύλιο το 2018, θα πρέπει να κάνουμε όλοι πως δεν βλέπουμε όλους τους πασόκους και τους πικραμένους νεοδημοκράτες που έχουν μαζευτεί στο ΣΥΡΙΖΑ, και να βλέπουμε τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σαν θηλυκό Βελουχιώτη.

Κι όμως, αυτή είναι μια πολύ έξυπνη τακτική από τον Τσίπρα -ο οποίος διέλυσε ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015-, για να αποδείξει πόσο ανίκανοι είναι οι νεοδημοκράτες και οι πασόκοι, ώστε να παραμείνει αυτός στην πρωθυπουργία.

Ναι, αλλά οι νεοδημοκράτες πιστεύουν πως έχουν πιο άξια πρόσωπα από την Κατερίνα Παπακώστα, την οποία υπουργοποίησε ο Τσίπρας και τώρα την κοροϊδεύουν αλλά, τόσα χρόνια που ήταν στην Νέα Δημοκρατία, την αποθέωναν.

Ναι, βέβαια, έχει πολλά άξια πρόσωπα η Νέα Δημοκρατία.

Μόνο ο Άδωνις και ο Βορίδης φτάνουν.

Για να μην αναφερθώ στο βαρύ πυροβολικό της Νέας Δημοκρατίας, το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη.

Τα είδαμε, άλλωστε, τα άξια πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στις κυβερνήσεις Καραμανλή που εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος στο διάστημα, όσο και στην κυβέρνηση Σαμαρά που ξεκίνησε για αντιμνημονιακή και κατέληξε να μαζέψει όλα τα ορφανά της χούντας του Παπαδόπουλου και να δώσει άλλοθι στην Χρυσή Αυγή.

Το θέμα είναι ποιοι θα έχουν τη μάσα και την κουτάλα. Τίποτε άλλο.

Καλοί μου άνθρωποι, δεν έχει καμία σημασία ποιο κόμμα είναι κυβέρνηση, ποιος είναι ο πρωθυπουργός και ποιοι οι υπουργοί στο προτεκτοράτο.
Καμία.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί και τα κόμματα που είναι στην κυβέρνηση.

Αυτούς τους αλλάζεις.

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι πολίτες.

Κι αυτούς δεν μπορείς να τους αλλάξεις.

Μια χώρα γεμάτη από αδικημένες και παρεξηγημένες μεγαλοφυίες.

Που ειρωνεύονται τους υπουργούς, χωρίς να τους περνάει από το μυαλό πως, τελικά, μπορεί αυτοί οι άθλιοι υπουργοί να είναι οι πιο άξιοι Έλληνες.

Κι από κάτω να υπάρχει ένας βόθρος.

Με Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.