Πραγματικός ήρωας: Στον Άλιμο συνελήφθη ο Σώρρας, όταν θα μπορούσε με τα 600 δισ. να αράξει για πάντα κάπου στην Καραϊβική


Έμεινε στη χώρα του για να πολεμήσει!!1!
Σε διαμέρισμα του Αλίμου εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρτέμης Σώρρας, όπου και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Αττικής που τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αφήσει μακριά γενειάδα ώστε να μη γίνεται αντιληπτός. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ο Αρτέμης Σώρρας, ισχυριζόταν από το 2012, ότι έχει καταθέσει 600 δισ. ευρώ σε καναδικές τράπεζες, προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος της Ελλάδας, ενώ έριξε και 50 δισ. ακόμα για την Κύπρο.
Αργότερα μαθεύτηκε πως ο Αρτέμης Σώρρας έχει πολλά περισσότερα φράγκα. Κάπου στα 2,8 τρισ. δολάρια. Τα οποία απέκτησε, πουλώντας στις ΗΠΑ αρχαιοελληνική τεχνολογία για διαστημόπλοια.
Στο μεσοδιάστημα, ο τρισεκατομμυριούχος άνοιξε μια ΜΚΟ και μέσω αυτής δεχόταν δωρεές από μέλη που πίστευαν πως με την εγγραφή τους και την καταβολή ενός 20ευρου, δε θα χρειαζόταν να πληρώνουν φόρους και δάνεια.
Στη συνέχεια μάθαμε πως ο τρισεκατομμυριούχος Σώρρας, βούτηξε 100.000 ευρώ από πρώην συνεργάτη του.
Πριν ένα μήνα περίπου, η γυναίκα του Αρτέμη Σώρρα, πλήρωσε 40.000 ευρώ για να κλείσει όποιες εκκρεμότητες είχε με τη Δικαιοσύνη, ενώ είχε προηγηθεί καμπάνια που ζητούσε 100ευρα προκειμένου να αποσταλεί ψήφισμα στον ΟΗΕ για το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων
Η περίπτωση του Σώρρα, μάλλον θα απασχολήσει για κάποιο καιρό ακόμα την κοινή γνώμη, αφού είναι ακόμα πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο αρχηγός τους, όπου να ναι, θα σώσει τον εαυτό του, τους ίδιους αλλά και ολόκληρο τον ελληνισμό με τα χρεόγραφά του αλλά και τη διαστημική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων.
Αν όμως νομίζετε πως ο Σώρρας είναι απλά κάποιος γραφικός απατεώνας, ίσως θα πρέπει να δείτε τα παρακάτω βιντεάκια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.