Κ. Λουκόπουλος : Αφύπνιση τώρα γιατί έρχονται χειρότερα. Η ισορροπία έχει χαθεί. Ως εδώ! Αποτροπή με μπουφάν ιπτάμενου, φόρμες παραλλαγής, κινηματογραφικές ατάκες δεν γίνεται (ΗΧΗΤΙΚΟ).

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Αποτροπή σημαίνει αντίληψη στον αντίπαλο ότι το μπορείς Η Τουρκία θα κλιμακώσει την ένταση αναζητώντας ένα σοβαρότερο επεισόδιο εμπέδωσης της κυριαρχίας της στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι ένα πόλεμο σε αυτή τη φάση με την Ελλάδα, επεισόδιο είτε στη Κυπριακή ΑΟΖ, είτε στο Καστελόριζο , είτε σε νησίδα του Αιγαίου, λέει στον 98.4 ο επικεφαλής θεμάτων Άμυνας και Ασφάλειας του liberal.gr Κωνσταντίνος Λουκόπουλος . 
Η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνες τους θα πρέπει να κατοχυρώσουν ότι εννοούν τη φραστική διατύπωση , πως είναι δυνάμεις αποτροπής και κυρίως αυτό να το αντιληφθεί η Τουρκία πρακτικά. Για να συμβεί αυτό λέει ο Κ.Λουκόπουλος, πρέπει και η στρατιωτική ηγεσία να πιέσει τους πολιτικούς να κατανοήσουν ότι η αριθμητική δύναμη αποτροπής πρέπει να αντιστοιχεί και επιχειρησιακά. Διαφορετικά αν δεν αφυπνιστούμε , σημείωσε , τότε έρχονται χειρότερες ήττες. 
Υποστήριξε μάλιστα ότι η Τουρκία θα κλιμακώσει την ένταση αναζητώντας ένα σοβαρότερο επεισόδιο εμπέδωσης της κυριαρχίας της στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι ένα πόλεμο σε αυτή τη φάση με την Ελλάδα, επεισόδιο είτε στη Κυπριακή ΑΟΖ, είτε στο Καστελόριζο , είτε σε νησίδα του Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.