Ας κάνουμε ένα βήμα μπροστά! Δημιουργία μετώπου τώρα!!


Της Ιωάννας Σιόβα*
Στα τελευταία μνημονιακά χρόνια φάνηκε καθαρά πως όλα αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Όλα γίνονται για τον πλούτο που κρύβει στα σπλάχνα της η χώρα μας και η γεωπολιτική της θέση .
Με τον πλούτο και τη θέση σα στόχο αρχίζει το βρόμικο σχέδιο των υποτιθέμενων φίλων μας που μετά  τη φτωχοποίηση  και τη γενοκτονία του λαού έρχεται και η σειρά του διαμελισμού της χώρας για να πάρουν όλοι από τα ιμάτιά της. Με τη βοήθεια  ενός πολιτικού συστήματος δωσίλογου και απόλυτα διεφθαρμένου, όπως και οι υπόλοιπες εξουσίες στη χώρα οι οποίες, είτε καμώνονται ότι δε βλέπουν τι γίνεται, είτε συμμετέχουν στην καταστροφή της Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ο λαός αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δε πάνε καλά και στέλνει εν μέσω τρομοκρατίας την απάντησή του στο Δημοψήφισμα και δίνει την  εντολή να σταματήσει η πολιτική των μνημονίων εδώ και τώρα. Ο Τσίπρας και η παρέα του  μετατρέπουν την απάντηση του λαού από ΟΧΙ σε ΝΑΙ,  αδρανοποιώντας – καταργώντας  τη Δημοκρατία-   χωρίς να ακουστεί κουβέντα στο Κοινοβούλιο. Θεωρούν ότι έχουν υπό έλεγχο το λαό με τη φτωχοποίηση και το φόβο και ανοίγουν το θέμα των  ψευτομακεδόνων-Σκοπιανών νομίζοντας πως οι αντιδράσεις θα είναι ελάχιστες.Τα συλλαλητήρια τους τρομάζουν και αιφνιδιάζουν τόσο το πολιτικό σύστημα, όσο και τους «φίλους μας» που για να στρέψουν αλλού την προσοχή ανοίγουν σκάνδαλα και έρχεται ξανά με την επεκτατική πολιτική της η Τουρκία (ακόμα και ομηρία Ελλήνων αξιωματικών είδαμε). Η υποχωρητικότητα και η ανύπαρκτη διπλωματία, η κατά φαντασία φιλία και πάση θυσία ειρήνη των «Ελληνικών κυβερνήσεων» μας  έφερε στο σήμερα να δεχόμαστε τα πάντα με χαμηλούς τόνους  (αυτά  άραγε μας λένε και τι ρόλο παίζουν «οι φίλοι μας» στην ΕΕ  και στο NATO? )   Όλοι από ότι φαίνεται βιάζονται να περάσουν στην επόμενη φάση των σχεδίων τους.
Τα συλλαλητήρια δείχνουν πως ο λαός αγαπάει  την πατρίδα του, είναι ο στόχος και το σημείο που μας ενώνει. Για να διασωθούμε θα χρειαστεί -έστω και καθυστερημένα- να δημιουργηθεί  Αντιμνημονιακό Πατριωτικό με Δημοκρατικό χαρακτήρα Μέτωπο. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τι μας χωρίζει και να δούμε τι μας ενώνει, να σταματήσουμε πια να πέφτουμε θύματα  από το ίδιον της φυλής μας (τα ξέρουμε όλα, τρωγόμαστε μεταξύ μας κτλ) το όποιο εκμεταλλεύονται πολιτικό σύστημα και οι «φίλοι μας», το διαίρει και βασίλευε συνεχίζεται με τα αποτελέσματα αυτά που βιώνουμε. Ας παλέψουμε από κοινού από τους πολιτικούς χώρους του Μετώπου και θα βγουν καθαροί άνθρωποι -αγωνιστές που θα βοηθήσουν στον ξεσηκωμό και την οργάνωση του λαού και στη δημιουργία μιας μεταβατικής κυβέρνησης (απευθείας από το λαό, κάθε πόλη θα στέλνει  εκπροσώπους, καθώς επίσης   ίσως και κάποιες προσωπικότητες) που θα διεκπεραιώσει τη
α) Τη διαγραφή του χρέους  β) Εθνικό  νόμισμα αποχώρηση από Ε.Ε.  γ) Ανατροπή μνημονίων δ) Δικαιοσύνη – τιμωρία ενόχων  ε) Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και  νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα. Παράλληλα θα γίνεται και η ανασυγκρότηση της χώρας.
Όλα τα παραπάνω θα οδηγήσουν σε Ανεξαρτησία -Εθνική κυριαρχία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, ισονομία με μια πραγματική λαϊκή κυριαρχία. Για να έχουμε μέλλον, χρειάζεται να ενωθούμε σε Αντιμνημονιακό  Πατριωτικό Δημοκρατικό Μέτωπο.  Το μέλλον που μας περιμένει αν συνεχίσουμε έτσι θα είναι κάτι που σίγουρα δε θέλει  να ζήσει κανένας λαός !!
Η ισχύς  εν  τη ενώσει .
Καλούς αγώνες 
*Η Ιωάννα Σιόβα είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.