Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ


Με τα τσαρούχια θα ψηφίσουν στη Βουλή και το τέταρτο μνημόνιο οι βουλευτές του σύριζα. Κι αν ο Τσίπρας με την παρέα του έφερναν πακέτο και πέμπτο μνημόνιο, θα το ψήφιζαν κι’ αυτό με κλειστά μάτια τα βουλευτάκια του σύριζα. Δεν είναι κορόϊδα να βγάλουν μόνοι τους τα... μάτια. Δηλαδή;Αν δεν περάσουν στη Βουλή τα νέα «μέτρα» που προβλέπουν μείωση αφορολόγητου, κι’ άλλες περικοπές των συντάξεων, τότε η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά πέφτει. Χάνει τη δεδηλωμένη. Και το έργο πάει κατ’ ευθείαν για εκλογές. Δηλαδή;

Οι περισσότεροι από τους κυβερνητικούς βουλευτές χάνουν το μισθό του βουλευτή. Και μένουν χωρίς δουλειά. Ποιά είναι η δουλειά τους μέχρι σήμερα; Να ψηφίζουν μνημόνια. Τι άλλο! Φοβερό, ε; Να πληρώνει ο ηλίθιος ο λαός μισθούς και κερατιάτικα σε αντιμνημονιακούς βουλευτές που ψηφίζουν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο.

Έτσι που λες. Και τα νέα «μέτρα» θα ψηφιστούν διότι οι... αριστεροί βουλευτές δεν θέλουν να βγουν στην ανεργία. Και στην επί πρώτης φοράς αριστερά... δεξιά αγορά εργασίας.


πηγή μέσω gataros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου