Προπαγάνδα από Χριστοδουλάκη και Ξαφά, που μπροστά τους ο Γκαίμπελς, μοιάζει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδικό θεατρικό έργο...!!!


Του Βαγγέλη Αλιφέρη

Ανυπόστατα ψεύδη που τρομοκρατούν τους πολίτες, ατεκμηρίωτα και φανταστικά σενάρια "επιστημονικής φαντασίας", που θα ζήλευε ακόμη κι ο Στήβεν Σπίλμπεργκ...!

Αναρωτιέμαι δε τα παρακάτω...:

Α) Γιατί αναλύουν τι θα συμβεί με την δραχμή, όσοι λατρεύουν σαν Θεό το ευρώ, ενώ ταυτόχρονα δεν εμφανίζουν ούτε μία οικονομική μελέτη? Μήπως γιατί κανείς σοβαρός οικονομολόγος δεν βάζει την υπογραφή του επάνω σε τέτοιου είδους τρομοκρατικές "προκηρύξεις"...???

Β) Γιατί οι δικές τους μελέτες για την ανάπτυξη και ευημερία στην Ελλάδα του ευρώ, έπεσαν όλες έξω? Έτυχε ή... "πέτυχε"...???

Γ) Υπάρχει μελέτη που να μας δείχνει το ακριβές χρονοδιάγραμμα της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση (της ΕΕ και του ευρώ) κι αν ναι, ποιος σοβαρός άνθρωπος την πιστεύει...???

Δ) Κανένας εισαγγελέας σε αυτή την χώρα δεν βλέπει ΣΚΑΪ, ώστε να παρέμβει αυτεπαγγέλτως...???

Η εσκεμμένη σύγχυση που προκαλούν μέσω της τρομοκρατίας στους πολίτες, εδράζεται στην προσπάθεια που καταβάλλουν να πιστέψει ο λαός, πως δραχμή (η παλαιά), διπλό (κατοχικό-παράλληλο), υποσχετικό ή όποιος αλλιώς το πούνε, είναι το ίδιο με το Εθνικό Κρατικό Νόμισμα που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ....!

Κι επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ποιον στόχο έχουν και ποιους επιθυμούν να εξυπηρετήσουν, σας εφιστούμε την προσοχή, στο άκουσμα της "λύσης Σόιμπλε". Αυτής, της προσωρινής εξόδου από την ζώνη του ευρώ για πέντε ή δέκα χρόνια, που ουσιαστικά δεν είναι τίποτε περισσότερο, από την βίαιη υποτίμηση, του ελεγχόμενου πάντα από αυτούς, διπλού νομίσματος που θέλουν να μας επιβάλλουν...!

Και να μας πουν στο τέλος, πως, "εσείς το ζητήσατε, εμείς σας το φέραμε, καλά να πάθετε...!"

Για άλλη μια φορά, θα το φωνάξουμε δυνατά...

GREXIT όπως BREXIT...!!!

Έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο από τη ζώνη του ευρώ...! Αλλιώς, το μέλλον της χώρας, θα είναι το διάστημα 2010-2016, εις το διηνεκές και εις το πολλαπλάσιον...!

Η λύση είναι στα χέρια σου...

Η απόφαση είναι δική σου...

Μόνο σταμάτα να κλαίγεσαι και να μεμψιμοιρείς...!

Σηκώσου και πολέμα...

Γιατί... η λευτεριά, με πόλεμο αποχτιέται...!!!


Βαγγέλης Αλιφέρης
Μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Συντονιστής Τ.Ο. Παλλήνης - Παιανίας.

ΠΗΓΗ:pressingnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.