Ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται πως δεν θα πουλήσει τα παιδιά του


Του Πιτσιρίκου

Ανακούφιση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πως δεν θα πουλήσει τα παιδιά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε δημόσια πως -ό,τι και να γίνει- τα παιδιά του δεν θα τα πουλήσει.

Και όλοι ξέρουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας ό,τι λέει το κάνει. Ο λόγος του συμβόλαιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να κάνει δημόσια δήλωση πως δεν θα πουλήσει τα παιδιά του, μετά από την ανησυχία που εξέφρασε η σύζυγός του, Περιστέρα.

Η Περιστέρα είπε στον Αλέξη «Τι θα γίνει, ρε Αλέξη, θα αφήσεις και τίποτα που να μην το πουλήσεις;»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού, η Περιστέρα θορυβήθηκε από το ξεπούλημα και του Ελληνικού, και έχει αρχίσει να κρύβει τα κοσμήματά της, για να μην τα πουλήσει ο Αλέξης.

Επίσης, η Περιστέρα φοβάται μήπως ο Αλέξης Τσίπρας την πουλήσει σκλάβα στο χαρέμι κανενός εμίρη της Μέσης Ανατολής· όχι τίποτε άλλο αλλά η Περιστέρα δεν ξέρει χορό της κοιλιάς και θα εκτεθεί η χώρα διεθνώς.

Παράλληλα, η Περιστέρα έχει αρχίσει να αλυσοδένει τα παιδιά της, με το φόβο μη γυρίσει σπίτι καμιά μέρα και ο Αλέξης τα έχει πουλήσει.

Η Περιστέρα κρύβει τα παιδιά της στο υπόγειο και τους λέει να κάνουν ησυχία, για να μην τα βρει ο μπαμπάς τους και τα βάλει σε πλειστηριασμό.

Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε την Περιστέρα πως μπορεί να πουλήσει του και τη μάνα του αλλά αυτήν και τα παιδιά τους δεν πρόκειται να τα πουλήσει γιατί είναι αριστερός και έχει ηθικό πλεονέκτημα.

Για να πείσει την Περιστέρα πως δεν θα πουλήσει τα παιδιά τους, ο Αλέξης Τσίπρας θα καταθέσει στεφάνι στην Καισαριανή, ενώ θα κάνει και προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου.

(Ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε χτες τον Νίκο Γκάλη πως τα κατάφερνε και έμενε στον αέρα, αφού όλα τα παιδιά προσπαθούσαν να κάνουν σπάσιμο της μέσης στον αέρα αλλά καλάθι δεν έβαζαν. Ο Νίκος Γκάλης του είπε πως δεν ξέρει πώς το έκανε αλλά έπρεπε να του πει «κι εγώ δεν καταλαβαίνω πως κατάφερες να κάνεις τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έλεγες και να μην ντρέπεσαι και καθόλου». Τα σπασίματα της μέσης που έχει κάνει ο Τσίπρας, ο Γκάλης δεν τα πλησιάζει με τίποτα.)


ΠΗΓΗ:  pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.