Η Αυστραλία έδωσε την άδεια στην εταιρία εμβολίων PaxVax – να ψεκάσει μέσω αέρος τον πληθυσμό με τροποποιημένα ζωντανά βακτήρια για την χολέρα!

 


Η Αυστραλία ενέκρινε την αίτηση άδειας από την εταιρεία Big Pharma PaxVax που θα της επιτρέψει να απελευθερώσουν σκόπιμα μια ουσία εμβολίου στον αέρα που αποτελείται από ζωντανά βακτήρια στο Κουίνσλαντ, αυτό θα γίνει με αερόπλάνα “chemtrails”.

Το Γραφείο του Ρυθμιστή Γονιδιακής Τεχνολογίας (OGTR) λέει ότι το εμβόλιο πληροί τις προϋποθέσεις ως περιορισμένης και ελεγχόμενης απελευθέρωσης σύμφωνα με την ενότητα 50Α του νόμου για τη γονιδιακή τεχνολογία του 2000.

Η δοκιμή αναμένενται να ολοκληρωθεί κατα την διάρκεια ενός έτους, αρχικά σε δοκιμαστικές περιοχές στο Κουίνσλαντ, την Νότια Αυστραλία, την Βικτώρια και την Δυτική Αυστραλία.

Η Pax Vax ισχυρίζεται πως θα περιορίσουν την εξάπλωση της χολέρας και του εισαγόμενου γενετικού υλικού της. Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμμιά έρευνα κατα πόσο μπορεί αυτό να μολύνει την ατμόσφαιρα, την άγρια ζωή και τα οικοσυστήματα.

Στην Pax Vax ισχυρίζονται επίσης, ότι θα δοκιμαστεί πρώτα σε περιοχές ανα 1000 εθελοντές και θα τους δίνεται μέσω υγρού που δεν ψεκάζεται στον αέρα.
Αλλά είναι γνωστό ότι η πρόθεση είναι υπάρξει εμβολιασμός με ψεκασμό και η τεχνολογία αυτή βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει συμβεί το ίδιο σε ποιες χώρες θα δοκιμαστεί.

Γνωρίζουμε ωστόσο, πως κάτι παρόμοιο συνέβη για τον Covid στην Ισπανία, όπου η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε τον αεροψεκασμό “chemtrails” υπό το πρόσχημα της “κατάστασης έκτακτης ανάγκης” που κηρύχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τι έγινε στην Ισπανία;

Ένα Βασιλικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2020 από την ισπανική κυβέρνηση στην Επίσημη Κρατική Εφημερίδα  κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας Covid-19, που επιτρέπει τη χρήση βιοκτόνων χημικών ουσιών: 

“Διάταγμα SND/351/2020, της 16ης Απριλίου, το οποίο επιτρέπει στις Ένοπλες Δυνάμεις και Μονάδες και στις Στρατιωτικές Μονάδες Έκτακτης Ανάγκης να χρησιμοποιούν βιοκτόνα χημικά που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας για απολύμανση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση Covid-19.

Το Βασιλικό Διάταγμα 463/2020, της 14ης Μαρτίου, κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κατάστασης υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε από το Covid-19, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην προστασία της ευημερίας, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών και στον περιορισμό της εξέλιξης της νόσου και στην ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας”.

“Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.3 του βασιλικού διατάγματος 463/2020, της 14ης Μαρτίου, ο υπουργός Υγείας εξουσιοδοτείται να υπαγορεύει τις διαταγές, τα ψηφίσματα, τις διατάξεις και τις ερμηνευτικές οδηγίες που, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως εντεταλμένη αρχή, είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η παροχή όλων των υπηρεσιών, συνήθων ή έκτακτων, για την προστασία των ανθρώπων, των αγαθών και των χώρων, με τη λήψη οποιουδήποτε από τα μέτρα που προβλέπονται στο άρθρο έντεκα του οργανικού νόμου 4/1981, της 1ης Ιουνίου, για τις καταστάσεις συναγερμού, εξαίρεσης και χώρου.

Για την αποτελεσματική εκπλήρωση των μέτρων αυτών, οι εντεταλμένοι των αρμόδιων αρχών μπορούν να ζητήσουν τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 15.3 του Οργανικού Νόμου 5/2005, της 17ης Νοεμβρίου, για την Εθνική Άμυνα.”

Η Γεωμηχανική ως Πύλη Κοινωνικού Ελέγχου

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε τεχνικές γεωμηχανικής. Το 2010, χρηματοδότησε έρευνα για την ανάπτυξη μηχανών που θα ψέκαζαν θαλασσινό νερό στα σύννεφα με στόχο την αύξηση της ικανότητας αντανάκλασης του ηλιακού φωτός στο διάστημα και συνεπώς τη μείωση των παγκόσμιων θερμοκρασιών.

Το 2018, ο Γκέιτς βοήθησε επίσης στη χρηματοδότηση πειραμάτων για επιστήμονες του Χάρβαρντ, οι οποίοι πρότειναν τον ψεκασμό της στρατόσφαιρας με χλωριούχο ασβέστιο για να βοηθήσει στην επιβράδυνση της θέρμανσης της Γης, εμποδίζοντας τον ήλιο.  Αλλά όπως εξήγησε η Vandana Shiva, PhD σε προηγούμενη συνέντευξή μας, η  τροποποίηση του καιρού μέσω της γεωμηχανικής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της γεωργίας.

Γράφοντας στο The Defender, ο Robert F. Kennedy Jr. προειδοποίησε επίσης ότι οι επιδρομές του Gates στον έλεγχο του κλίματος θα μπορούσαν εύκολα να αποτελέσουν πρόσχημα για κοινωνικό έλεγχο: 

«Η επενδυτική του ιστορία υποδηλώνει ότι η κλιματική κρίση, για τον Γκέιτς και τους συντρόφους του, δεν είναι άλλο από ένα άλλοθι για παρεμβατικό κοινωνικό έλεγχο, επιτήρηση σε κλίμακα «Μεγάλη Επαναφορά» και τεράστιες γελοιότητες γεωμηχανικής επιστημονικής φαντασίας, συμπεριλαμβανομένων των απαξιωτικών και τρομακτικών σχεδίων ματαιοδοξίας του. ψεκάστε τη στρατόσφαιρα με χλωριούχο ασβέστιο ή θαλασσινό νερό για να επιβραδύνετε τη θέρμανση, για να αναπτύξετε γιγάντια μπαλόνια και να κορεστούν την ατμόσφαιρά μας με αντανακλαστικά σωματίδια για να σβήσουν τον ήλιο ή το επικίνδυνο παιχνίδι του να απελευθερώσει εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στη Νότια Φλόριντα».
από anazitiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.