Genetic engineering



Ο 4ος παγκόσμιος πόλεμος με κέντρο την ουκρανία έχει πετάξει στα υπόγεια της καθεστωτικής δημοσιότητας, και όχι μόνο στο ελλαδιστάν, τον άλλο πόλεμο, που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια. Αυτό είναι λογικό ως ένα σημείο. Θα είναι όμως καταστροφικό αν μας οδηγήσει στο κουκούλωμα, στη λήθη, στην αδιαφορία, στον εφησυχασμό (ναι, μπαίνει η άνοιξη, τα λουλούδια ανθίζουν – και τα αφεντικά εξοπλίζονται!)

Σας διαβεβαιώνουμε πως το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα (οι εταιρείες και τα αφεντικά τους, οι πολιτικοί τους λακέδες και όλοι οι δημαγωγικοί και πειθαρχικοί μηχανισμοί) ανασυντάσσεται. Ο υγιεινιστικός πόλεμος, επειδή είναι δομικό τμήμα της γενικής αναδιάρθρωσης (άρα ένας «ειδικός πόλεμος» μέσα στους πολέμους, ένας ειδικός «ιμπεριαλισμός» μέσα στους δυτικούς ιμπεριαλισμούς εδώ και 30 χρόνια) δεν θα τελειώσει.

Θα το ξαναβρούμε μπροστά μας σύντομα το σύμπλεγμα, όχι κατ’ ανάγκη σαν κάποια «υγιειονομική κρίση» (αν και τέτοιες «κρίσεις» έχουν μπει οριστικά στο μενού του ελέγχου) αλλά σίγουρα μέσα στην ομίχλη άλλων κρίσεων, σαν τμήμα της «νέας τάξης», σαν τμήμα της «κανονικότητας» αυτής της «νέας τάξης». (Εκτός αν τους πολεμήσουμε / εμποδίσουμε έγκαιρα και αποφασιστικά).

Διαβάστε την συνέχεια στο sarajevomag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.