Η πρώην υπάλληλος του ΟΗΕ Claire Edwards περιγράφει απο τις αρχές της “πανδημίας” τα σχέδια της ατζέντας COVID-19 (βίντεο)

 


Η καλύτερη απόδειξη γιαυτούς που δε πείθονται εύκολα είναι να τους παρουσιάσεις ένα παλιό “προφητικό” βίντεο που περιγράφει το μέλλον. Αν και πολλοί απο αυτούς μας έχουν αποδείξει ότι δεν “σκαμπάζουν” με τίποτα.

Η ασθένεια “COVID-19” ήταν από καιρό προσχεδιασμένη σε έγγραφα και ασκήσεις προσομοίωσης που εκπορεύονταν από τον ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς και το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Μια πλατφόρμα με 200 λεπτομερή επίπεδα παρέχεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με επικεφαλής τον Κλάους Σβαμπ, τεχνοκράτη και υποστηρικτή του μετανθρωπισμού προκειμένου να δοθούν λεπτομερείς οδηγίες για το πώς η πανδημία “COVID-19” πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας νομισματικής επαναφοράς και ενός ψηφιακού νομίσματος, τεχνοκρατίας και ολοκληρωτικής κυβέρνησης παγκοσμίως υπό το πρόσχημα του σοσιαλισμού και του περιβαλλοντισμού, με πρότυπο την Κίνα, και την υποδούλωση της ανθρωπότητας μέσω μιας σκοτεινής συνωμοσίας εμβολίων.

Παλαιότερα είχαν γίνει προσπάθειες να δημιουργηθούν πανδημίες, (γρίπη των χοίρων, γρίπη των πτηνών) αλλά καμία δεν πέτυχε. Αυτή τη φορά, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άλλαξε εκ των προτέρων τα κριτήρια της πανδημίας, ώστε να μπορεί να κηρύξει πανδημία για ψευδείς λόγους.
Ο Τέντρος Αντχάνομ Γκεμπρεγιέσους, ένας τρομοκράτης και κατηγορούμενος για γενοκτονία, διορίστηκε επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προκειμένου να ενορχηστρώσει την πανδημία και να διευκολύνει την ολοκληρωτική κατάληψη.

Να πούμε ότι τα εμβόλια πριν απο δύο χρόνια ήταν ακόμα μια θεωρία συνομωσίας, στο βίντεο η Κλερ Έντουαρντς περιγράφει με λεπτομέρειες για το πως αυτά θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, δηλαδή στο σήμερα.

Διαβάστε την συνέχεια στο anazitiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.