«Αποποίηση άλλων αξιώσεων» ζητά η Αττική Οδός

 


Επιβεβαιώνεται και επίσημα η κοροϊδία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στους χιλιάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα», καθώς η εταιρεία σε έγγραφο που απέστειλε ζητά την «αποποίηση άλλων αξιώσεων».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του dikastiko.gr, στον φάκελο που θα πρέπει να υποβάλλουν όσοι ζητήσουν να πληρωθούν τις 2.000 ευρώ και συγκεκριμένα στην απόδειξη πληρωμής υπάρχει μια ξεκάθαρη αποστροφή που συνιστά –κατά τους δικηγόρους- δήλωση αποποίησης περαιτέρω αποζημίωσης:

«Υπό την επιφύλαξη καταβολής του ποσού των 2. 000 € στον υποδειχθέντα τραπεζικό λογαριασμό με IBAN ……. που τηρώ στην τράπεζα ………. δηλώνω ότι το ως άνω ποσό θα μου καταβληθεί για το ανώτερο συμβάν και συνιστά εύλογη χρηματική ικανοποίηση για την στενοχώρια και την ταλαιπωρία που υπέστην εξαιτίας της παραμονής μου την 24/25 Ιανουαρίου 2022 στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής οδού», αναφέρει το έγγραφο.

Ο Κ.Μητσοτάκης όμως τότε είχε ανακοινώσει ότι: «…και η πρόβλεψη αποζημίωσης και αυτό ανεξάρτητα από τις όποιες ιδιωτικές απαιτήσεις μπορεί να εγερθούν, ή από τις ενέργειες που θα ακολουθήσει το Δημόσιο στο θέμα αυτό…».

Διαβάστε την συνέχεια στο primenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.