Εκτελεστικός διευθυντής του FDA: «Τα εμβόλια θα γίνουν υποχρεωτικά σε ετήσια βάση – Κανείς μας δεν ξέρει αν υπάρξουν παρενέργειες στο μέλλον»



Ο εκτελεστικός διευθυντής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων [FDA], Κρίστοφερ Κόουλ, αποκάλυψε «κατά λάθος» πως η υπηρεσία του θα ανακοινώσει τελικά ότι οι ετήσιοι εμβολιασμοί κατά του COVID-19 θα γίνουν πολιτικό όπλο της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Ο Κόουλ είναι Εκτελεστικός Διευθυντής που ηγείται των Πρωτοβουλιών Αντίμετρων του Οργανισμού, οι οποίες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διασφάλιση ότι τα φάρμακα, τα εμβόλια και άλλα μέτρα για την καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών και ιών είναι ασφαλή. 

Σύμφωνα πάντα όμως με τον ίδιο, κανένας στον οργανισμό δεν είναι σίγουρος για τις αντιδράσεις, τις παρενέργειες ή τα προβλήματα που μπορεί να βγάλουν στον μέλλον τα εμβόλια, ειδικά στα νεότερα άτομα.

Τις αποκαλύψεις αυτές τις έκανε, μιλώντας μπροστά σε κρυφή κάμερα μυστικής ρεπόρτερ της δημοσιογραφικής ομάδας του Project Veritas.

Ο Κόουλ δηλώνει ότι ο ετήσιος εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, είναι κάτι που θα εφαρμοστεί σίγουρα και όταν πιέζεται ερωτώμενος για το πως είναι τόσο σίγουρος γι’ αυτό εκείνος δηλώνει, «Απλώς από όλα όσα έχω ακούσει μέσα από τον FDA, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεν συνεχίσουν σε αυτό το πλανο».

Το βίντεο, το οποίο αποτελεί μέρος μιας σειράς δύο «επεισοδίων», περιέχει επίσης ηχητικά ντοκουμέντα με τον Κόουλ να αναφέρεται σχετικά με τα οικονομικά κίνητρα που έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Pfizer για να εγκρίνουν το εμβόλιο για ετήσια χρήση.

«Θα είναι ένα επαναλαμβανόμενο σιντριβάνι εσόδων», είπε ο Κόουλ στο πλάνα της κρυφής κάμερας. «Μπορεί στην αρχή να μην έχουν τεράστια έσοδα, αλλά αν επιβάλουν στους ανθρώπους με κάποιο τρόπο το ετήσιο εμβόλιο, αυτό θα είναι μια επαναλαμβανόμενη επιστροφή χρημάτων που πηγαίνουν στην εταιρεία τους».

Ίσως το πιο τρομακτικό σημείο των εξομολογήσεων του, είναι η στιγμή που ευθαρσώς για τον αντίκτυπο που έχει μια Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης στην αντιμετώπιση των κανονιστικών ανησυχιών της υποχρεωτικής χορήγησης εμβολίων στα παιδιά. 

«Όλα έχουν εγκριθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μόνο και μόνο επειδή δεν είναι τόσο επιδραστική όσο ορισμένες από τις άλλες εγκρίσεις», είπε ο Κόουλ όταν ρωτήθηκε εάν πίστευε ότι υπάρχει «πραγματικά μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τα παιδιά». 

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος



από primenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.