Στρατιωτικά έγγραφα: Η ιβερμεκτίνη «λειτουργεί σε όλες τις φάσεις του Covid-19» -Απέκρυψαν ένα φθηνό και σωτήριο φάρμακο

 


Η ιβερμεκτίνη είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα φάρμακα για τον κορωνοϊό, καθώς εάν και έρευνες έδειχναν ότι μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, οι επίσημοι οργανισμοί συνέστηναν στους πολίτες να μην την παίρνουν. 

Η ιβερμεκτίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών τύπων παρασιτικών λοιμώξεων. Αυτό περιλαμβάνει ψείρες, ψώρα, ογκοκέρκωση, στρογγυλοειδίαση, τριχουρίαση, ασκαρίαση και λεμφική φιλαρίαση. Μπορεί να ληφθεί από το στόμα ή να εφαρμοστεί στο δέρμα για εξωτερικές προσβολές.

Τώρα αμερικανικές πηγές αναφέρουν πως η ιβερμεκτίνη «λειτουργεί σε όλες τις φάσεις» του COVID σύμφωνα με στρατιωτικά έγγραφα που διέρρευσαν.

Καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες διαρρέονται από τα στρατιωτικά έγγραφα που διέρρευσαν από το Project Veritas, φαίνεται να υπάρχει ένα τμήμα που υποστηρίζει την ιβερμεκτίνη ως θεραπεία του Covid-19.

«Η ιβερμεκτίνη (η οποία αναγνωρίστηκε ως θεραπευτική τον Απρίλιο του 2020) λειτουργεί σε όλες τις φάσεις της ασθένειας, επειδή τόσο αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού όσο και ρυθμίζει την ανοσολογική απόκριση».

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.