Οι κυβερνήσεις αλλάζουνε, αλλά η Γιάννα μένει! Γράφει η Κόμπρα

Ορισμένοι κακεντρεχείς έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά στα social media το γεγονός ότι στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές στην πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, στη “εθνική” μας Γιάννα. Δεν θα χαλάσουμε τώρα τις καρδιές μας να θυμηθούμε ορισμένες ατυχείς επιλογές της Επιτροπής, όπως εκείνη του “φιλελέ” καθηγητή, που χαρακτήρισε «δικτάτορα» τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Για να βάλουμε, λοιπόν, τα πράγματα στην θέση τους η Γιάννα, που ακόμα μια φορά απέδειξε πως είναι η βασίλισσα του στυλ με τις ενδυματολογικές επιλογές της, κακώς δεν αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Μα μόνο ένα άγημα, με ορισμένους μετρημένους στα δάχτυλα στρατιώτες; Εδώ έφτασε να είχε ολόκληρη αστυνομική φρουρά ο Μένιος Φουρθιώτης.

Κανονικά παρέλαση αγημάτων και αρμάτων, για να μην μιλήσουμε για έξοδο του Στόλου, έπρεπε να γίνει για την Γιάννα, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με τη νέα “μεγάλη ιδέα”, την Ολυμπιάδα της πάλαι ποτέ “ισχυρής Ελλάδας” που χρυσοπληρώσαμε, μέχρι τα 200 χρόνια από το 1821. Η Γιάννα, λοιπόν, είναι η σταθερά του πολιτικού συστήματος. Την προσκύνησε και η “πρώτη φορά Αριστερά”, αφού είχε γνωρίσει μέχρι και κοτζάμ Κλίντον στον Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά επειδή η Γιάννα έχει μεγάλη καρδιά δεν δημιούργησε επεισόδιο, όπως θα έπρεπε, για το ολιγάριθμο άγημα. Σημασία δεν έχει ο αριθμός. Σημασία έχει το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις μπορεί να αλλάζουνε, αλλά η Γιάννα μένει!

από slpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.