Με κείνον τον φασίστα τον Μουμτζή τι σχέση έχεις;



 Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ο γνωστός αρθρογράφος του «Liberal» και της «Καθημερινής» δίνει ρεσιτάλ από χθες σε facebook και Twitter. Μιλάμε δεν τον πιάνεις.

Καταρχάς στο Facebook μας μετέφερε την εμπειρία του από τον εμβολιασμό του. Απολαύστε ελεύθερα:

Προχθές στις 12 του μηνός πήγα για την δεύτερη δόση, χαλαρός και άνετος. Άψογο σέρβις.
Μόλις μπήκα μέσα στο δωμάτιο ο γιατρός κοίταξε το χαρτί, κοίταξε κι εμένα και μου είπε: «με κείνον τον φασίστα τον Μουμτζή τι σχέση έχεις;»
Με αποφασιστικό βλέμμα του είπα: «Καμία, απλή συνωνυμία, και άλλοι το ρώτησαν». Με ξανακοίταξε σαν να μην είχε πειστεί, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς.
Ένας δογματικός θα έλεγε «εγώ είμαι ρε, τι θες;» και θα ρίσκαρε την ζωή του, γιατί ο γιατρός ήταν πολύ αγριεμένος.
Καλά δεν έκανα;

Δεν είναι πραγματικά απόλαυση; Περιμένετε όμως, έχει κι άλλο. Στο Twitter. Γράφει ένας χρήστης χθες, κάποια στιγμή, έτσι στο άσχετο, το παρακάτω (χωρίς να αναφέρει ονόματα):
«Ο παππούς του ταγματασφαλίτης.
Ο πατέρας του χουνταίος.
Κι αυτός υποστηρίζει το Ισραήλ του Νετανιάχου.
Κληρονομικό χάρισμα;»

Δεν αναφερόταν σε κάποιον συγκεκριμένα το tweet, προφανώς εννοούσε τους ακροδεξιούς. Αλλά ο Σάκης Μουμτζής, τρέχα γύρευε γιατί, αναγνώρισε τον εαυτό του και απείλησε με δικαστήρια: «Σας δίνω περιθώριο λίγων λεπτών να ανασκευάσετε για τον παππού μου. Διαφορετικά μήνυση και αγωγή. Για μένα μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε»,

Χθες, στην «Καθημερινή», ο Σάκης Μουμτζής έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Ξεκάθαρα με το Ισραήλ». Γι αυτό και θύμωσε με το tweet που έλεγε «κι αυτός υποστηρίζει το Ισραήλ του Νετανιάχου». Αλλά οι ταγματασφαλίτες και οι χουντικοί που κολλάνε; 

από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.