Ειδικό αστυνομικό σώμα για την κακοκαιρία δημιουργεί η κυβέρνηση



 Γράφει ο Πιτσιρίκος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα ειδικό αστυνομικό σώμα για την κακοκαιρία, με αφορμή την κακοκαιρία “Λέανδρος” που απειλεί τον κορωνοϊό.

Η απόφαση για την δημιουργία νέου αστυνομικού σώματος για την κακοκαιρία έρχεται μετά την δημιουργία αστυνομικών σωμάτων για τα πανεπιστήμια και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και είναι προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά ήθελε να φτιάξει τρία αστυνομικά σώματα -ένα για κάθε είδος κακοκαιρίας- αλλά μετά άλλαξε γνώμη γιατί πρωθυπουργός σε προτεκτοράτο με χάπατα είναι, οπότε ό,τι θέλει κάνει.

Το νέο αστυνομικό σώμα κατά της κακοκαιρίας θα απαρτίζεται από πέντε χιλιάδες αστυνομικούς που θα περιμένουν να χαλάσει ο καιρός, για να επιτεθούν στα χαμηλά βαρομετρικά και να κόψουν πρόστιμο 300 με 500 ευρώ στους κεραυνούς και σε όσους κυκλοφορούν χωρίς ομπρέλα, για να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Οι αστυνομικοί του Σώματος Κακοκαιρίας θα ονομάζονται “Γανυμήδηδες”, γιατί μπορεί ο Δίας να ήταν μετεωρολογικός θεός αλλά το όνομά του είναι πιασμένο από άλλο αστυνομικό σώμα, οπότε θα πάρουν το όνομα ενός γκόμενου του Δία, για να μην ξεχνάμε και τις παραδόσεις μας.

Σκοπός της κυβέρνησης είναι να δημιουργήσει ένα αστυνομικό σώμα για κάθε περίσταση -ήδη, ετοιμάζονται αστυνομικά σώματα για τις παιδικές χαρές, τις πλαζ και τις νεροτσουλήθρες-, ώστε στην Ελλάδα να επικρατεί ησυχία, τάξις και ασφάλεια.

Όλοι οι Έλληνες θα γίνουν αστυνομικοί και θα αστυνομεύουν ο ένας τον άλλον αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκοπεύει να φτιάξει και ένα ειδικό αστυνομικό σώμα με παπάδες, γιατί, αν γίνουν όλοι οι Έλληνες αστυνομικοί, δεν θα βρίσκουμε παπά να μας θάψει.

(Περιμένω να δω πότε οι Έλληνες θα φτιάξουν ένα ειδικό αστυνομικό σώμα, για να στείλουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο διάολο.)

από pitsirikos




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.