Ο Μητσοτάκης λέει πως τα κυβερνητικά στελέχη εμβολιάστηκαν πρώτα για να συνεχίσουν ανενόχλητα τις βόλτες τους



Γράφει ο Πιτσιρίκος

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ότι τα εμβόλια μοιάζουν να έχουν έρθει στην Ελλάδα όχι για να εμβολιαστούν γιατροί, νοσοκόμοι και άνθρωποι που κινδυνεύουν άμεσα από τον κορωνοϊό αλλά τα στελέχη της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας είπε ότι ήταν απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών να εμβολιαστούν πρώτα τα κυβερνητικά στελέχη, λες και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αποτελείται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως είναι σωστό να εμβολιαστούν πρώτα τα στελέχη της κυβέρνησης γιατί αυτοί είναι έξω συνέχεια και δεν ακολουθούν τα περιοριστικά μέτρα, οπότε κινδυνεύουν περισσότερο από τους πολίτες που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πολίτες έχουν συνηθίσει να είναι κλεισμένοι μέσα, οπότε δεν θα τους κακοφανεί να μείνουν κλεισμένοι μέσα μερικούς μήνες ακόμα, ενώ τα κυβερνητικά στελέχη έχουν συνηθίσει να κάνουν άνετοι τις τσάρκες τους, οπότε πρέπει να εμβολιαστούν για να μπορέσουν να συνεχίσουν να βολτάρουν ανενόχλητοι.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έβαλε και μια άλλη διάσταση στο θέμα, αφού είπε πως πρέπει τα στελέχη της κυβέρνησης να βγάλουν τις μάσκες.

Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τα αγγελικά πρόσωπα του Βασίλη Κικίλια και του Νίκου Χαρδαλιά πίσω από μάσκες.

Όπως είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, οι Έλληνες έχουν ανάγκη να βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς μάσκα, ώστε να παίρνουν αισιοδοξία, αφού με τη μάσκα δεν φαίνονται όλες οι βλακώδεις εκφράσεις που κάνει ο Μητσοτάκης και δεν γελάμε όσο πριν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τη φήμη πως, μετά από τα κυβερνητικά στελέχη, έχουν προτεραιότητα να εμβολιαστούν τα 150 χιλιάδες βαφτιστήρια του Μητσοτακέικου, λέγοντας πως κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει ή έχουν μεταναστεύσει, οπότε θα εμβολιαστούν μόνο 145 χιλιάδες, μαζί με τις οικογένειές τους, και ο αριθμός των εμβολίων που χρειάζονται δεν ξεπερνάει το ενάμιση εκατομμύριο.

από pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.