Nα τους χαίρεστε τους αλήτες σας κύριοι Μητσοτάκη, Χρυσοχοϊδη, Μηταράκη


Γιάννης Τζούμας
Μονάδες αποκατάστασης τάξεως (ΜΑΤ) για να μην ξεχνιόμαστε.

Αφού εκτέλεσαν την αποστολή τους, ας την λέμε έτσι εκτελώντας πολιτικές εντολές, εκτέλεσαν μαζί και την νομιμότητα και την τάξη, φέρθηκαν ως Πραιτοριανοί, ας μη το αναλύσουμε πολύ, αφού τα ζήσαμε στο διήμερο της κατοχής του νησιού μας, αποχώρησαν.
Θα ήθελα λοιπόν να καταθέσω τα εξής στην Βουλή των Ελλήνων και στους έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν το Σώμα αυτό.
Κατέγραφα με την κάμερα στο Λιμάνι Μεστών την διέλευση των οχημάτων τους, όταν σε μερικά απ’ αυτά χτύπαγαν εσωτερικά με μανία τα τζάμια, λες και είχαμε προηγούμενα.
Το προσπέρασα και πέρασα στο εσωτερικό της χερσαίας ζώνης περιμένοντας την αναχώρηση του πλοίου.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν 30 περίπου θερμόαιμοι αλήθεια συμπατριώτες μας, που άρχισαν να τους βρίζουν, να κάνουν χειρονομίες κ.λ.π
Προς έκπληξη μου είδα οι άνδρες των ΜΑΤ, που υπ’ όψιν φόραγαν πολιτικά, να απαντούν και εκείνοι με χειρονομίες και ύβρεις.
Στράφηκα στον επικεφαλής τους σημειώνοντας ότι είναι επαγγελματίες και δεν είναι δυνατόν να απαντούν έτσι. Το ίδιο έκαναν και οι παριστάμενοι Λιμενικοί, που σε τελική ανάλυση είχαν την ευθύνη του χώρου. Εξήγησαν δε στον επικεφαλής ότι ήταν τόσο μεγάλη η απόσταση των υψωμάτων και του εξωτερικού δρόμου με το σημείο που βρίσκονταν τα Λεωφορεία των ΜΑΤ, ώστε κατ’ ουσία ούτε οι ύβρεις ακούγονταν, ούτε οι λίγες μικρές πέτρες, που έπεφταν απειλούσαν κανέναν.
Πράγματι μπροστά μας τους έδωσε εντολή απομάκρυνσης.
Είδα λοιπόν κύριοι Βουλευτές τα εξής που σας καταθέτω.
Η εντολή του Διοικητή τους είχε ισχύ 5 λεπτών. Στο… 6ο στις ύβρεις που άκουγαν απάνταγαν με τον ίδιο τρόπο και ξαφνικά στις πέτρες από τις οποίες δεν κινδύνευαν απάντησαν ως εξής.
Σαν αφιονισμένοι, με όσα είδα δεν είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν, έβαλαν τα κράνη τους, πήραν τα γκλόπ τους, και με πολιτική περιβολή άρχισαν να πετάνε δακρυγόνα στους 30 περίπου… αντίπαλους, δεν ήταν παραπάνω και να τους κυνηγάνε στα βουνά και ανάμεσα στα σπίτια του οικισμού του Λιμένα Μεστών.
Αν έπιαναν έναν πολίτη θα τον σκότωναν. Αφού αυτό δεν έγινε, ξέσπασαν πάνω σε αυτοκίνητα σπάζοντας τα τζάμια τους, προκάλεσαν πυρκαγιά πίσω από τον Λιμενικό Σταθμό, έβρισαν τους Αστυνομικούς Χιώτες συναδέλφους τους, χαρακτηρίζοντας τους άχρηστους, προπηλάκισαν Λιμενικούς, που τόλμησαν να τους εμποδίσουν να φέρονται σαν ζώα. Όλα αυτά έγιναν παρουσία του Προϊσταμένου του Λιμενικού Σώματος Βορείου Αιγαίου Γιώργη Σκανδάλη και της Λιμενάρχη Χίου Ειρήνης Αργύρη.
Επίσης έγιναν σε ένα χώρο στον οποίο βρίσκονται δεξαμενές καυσίμων.
Φεύγοντας κύριοι Βουλευτές αυτοί οι επαγγελματίες Αστυνομικοί του Σώματος Τάξης, σκεφτείτε να ήταν διαιτητές και να άφηναν το παιχνίδι παίζοντας γροθιές με την κερκίδα, έφυγαν φωνάζοντας από το πλοίο, τα εξής. Θα ξαναγυρίσουμε ρε κολότουρκοι να σας γαμήσουμε, γαμημένοι νησιώτες, τουρκόσποροι και άλλα ισχυρά και με επίπεδο επιχειρήματα.
Η αίσθηση που αποκόμισα και σας την καταθέτω είναι ότι αντίκρυσα απείθαρχους χούλιγκανς, που απλά φορούν μια στολή, με τα διακριτικά Ελληνική Αστυνομία, που αντί να τους πληρώνει η προεδράρα της τάδε ομάδας, τους πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος.

Υ.Γ. Κάποια στιγμή που έκανα την δουλειά μου με πλησιάζει ένας αφιονισμένος στην ηλικία του γιού μου.
Τι τραβάς ρε αρχίδι, μου λέει. Του απαντώ. Ξέρεις πιο αρχίδι είμαι; ( Η φωνή μου κάτι του θύμισε και πάγωσε). Αυτός που έσωσε χθες από το λιντζάρισμα δυό συναδέλφους σου στο Ερύθα. Έβαλε το κεφάλι κάτω και έφυγε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.