Ο πατριώτης-“ακροδεξιός” Μίκης Θεοδωράκης και ο ο φιλάνθρωπος – “αριστερός” Τζώρτζ Σόρος !

Ολοένα και περισσότερο γίνεται αντιληπτό πλέον ότι, η πραγματική ουσία των παλαιότερων πολιτικοιδεολογικών εννοιών έχει σήμερα αλλοιωθεί εντελώς. Το δίπολο αριστερά- δεξιά έχει υποκατασταθεί από την σύγκρουση ανάμεσα στην παγκοσμιοποίηση και στην πατρίδα.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ανάμεσα στους στους γκλομπαλιστές της Νέας Τάξης και στους πατριώτες.Ανάμεσα στους  πλούσιους και στους φτωχούς.

Σήμερα οι απλοί πολίτες αντιστέκονται και συγκρούονται με τις ελίτ του πλούτου και τους παρατρεχάμενούς της. Οι λιγότερα έχοντες με τους κατέχοντες. Η  ενιαία εθνική ταυτότητα με την πολυπολιτισμικότητα. Οι πατρίδες των λαών με την παγκοσμιοποίηση του κιμά. Η πραγματική οικονομία του μόχθου και της εργασίας με τον ανίδρωτο πλούτο του χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Η πραγματική δημοκρατία με την ψευτοδημoκρατία της διαπλοκής.

Αυτό δείχνει η εκλογική γεωγραφία των ψήφων σε όλο τον κόσμο. Οι ελίτ ψηφίζουν τα κόμματα της υπερεθνικής αριστεροδεξιάς και οι μικρομεσαίοι,τα λαϊκά στρώματα στηρίζουν πατριωτικά κινήματα με δεξιές ή αριστερές ιστορικές καταβολές.

Σήμερα, πολλοί από τους  παλαιολιθικού τύπου εκπρόσωπους της πάλαι ποτέ αντικαθεστωτικής αριστεράς, συντάσσονται με το διεθνές κατεστημένο και τις ελίτ. Έχουν μπερδέψει  την μαρξιστική διεθνοποίηση του κεφαλαίου με την παγκοσμοποίηση της Νέας τάξης που φτωχοποιεί τους λαούς και αλλοτριώνει την εθνική ταυτότητα. Για τους λόγους αυτούς, συντρίβονται από τους λαούς, που δεν μπορεί να είναι στην πλειοψηφία τους αντιδημοκράτες, ακροδεξιοί ή φασίστες.

Εχθροί της δημοκρατίας είναι αυτοί που αντιπαλεύουν την πραγματική λαϊκή βούληση, οι εντολοδόχοι των ξένων επιβουλέων  και των αγορών. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις παλαίμαχες και εξόχως διαβλητές σήμερα έννοιες της αριστεράς και της δεξιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι, το δικό μας ΕΑΜ ήταν αριστερό αλλά  και πατριωτικό κίνημα. Ενώ ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή αποκαλούσε εαυτόν…δημοκράτη.

Και με τη σημερινή ερμηνεία της πολιτικής ορθότητας ο Μίκης Θεοδωράκης που εκφέρει πατριωτικό λόγο είναι….”ακροδεξιός”, ενώ ο “βρυκόλακας της Νέα Τάξης αλλά “φιλάνθρωπος” Τζώρτζ Σόρος  είναι …”αριστερός”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.