Η Φώφη αυτοκτόνησε. Το ΚΙΝΑΛ στο “χρονοντούλαπο της ιστορίας”

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ότι και να πιστεύει κανείς για αυτόν, αποτελεί μια σημαντική προσωπικότητα με υψηλή μόρφωση και ευφυΐα, σπάνια στα κοινοβουλευτικά πράγματα της χώρας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  και αποτελεί μια ιστορική προσωπικότητα με μεγάλη διαδρομή που δεν έχει φτάσει στο τέλος της.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

 Η ενέργεια της Φώφης Γεννηματά να τον απαξιώσει και στην ουσία να τον αναγκάσει σε απομάκρυνση  από το επωνομαζόμενο ΚΙΝΑΛ, αποτελεί μια πρωτοφανή ενέργεια πολιτικής αγένειας και αυτοκτονικής πρακτικής. 

Ακόμα ποιο σοκαριστική είναι η επιλογή του Γιώργου Καμίνη ενός άοσμου, αριστεροδεξιού, “χλωροκόκκινου” τέκνου του καταστροφέα του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη. Ενός πλήρως αποτυχημένου δήμαρχου της Αθήνας, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του παραπαίοντος ΚΙΝΑΛ. “Αντ’ εμού ο Γουλιμής”, όπως θα έλεγε και ο Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Γιώργος Καμίνης είναι το απόλυτο κόκκινο πανί για όλο το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, οι ψηφοφόροι του οποίου έχουν μετακομίσει προσωρινά στον ΣΥΡΙΖΑ και η επιστροφή τους απομακρύνεται περισσότερο από τέτοιες επιλογές.

Η Φώφη Γεννηματά προφανώς παρασύρθηκε από παρατρεχάμενους που τις επισύρουν τον κίνδυνο αμφισβήτησης της ηγεσίας της από τον Β. Βενιζέλο. Στην ποιο ακατάλληλη στιγμή, λίγο πριν από τις εκλογές, προξένησε βαθύ τραύμα στο κόμμα που κληρονόμησε από τον πατέρα της, με δυσοίωνε προοπτικές για το μέλλον και την επιβίωση της ιδίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.