Η διαφορά ανάμεσα στη συντεταγμένη και στην άναρχη μετάβαση στη δραχμή
Τώρα που το ρεύμα της δραχμής είναι πλέον πλειοψηφικό ανάμεσα στον ελληνικό λαό και οι αναμενόμενες σημαντικές εξελίξεις μετά τις εκλογές στη Γερμανία, θεωρούμε αναγκάιο να ξεκαθαρίσουμε για άλλη μαι φορά τη σημαντικότατη διαφορά ανάμεσα στη συντεταγμένη και στην άναρχη μετάβαση στη δραχμή.
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος
Με τη συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα όπως την έχουμε περιγράψει συνοπτικά και αναλυτικά, μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα σε έξοδο από την κρίση και αποκατάσταση της εθνικής μας οντότητας και αναπτυξιακής δυναμικής. Ενώ με την άναρχη είναι βέβαιη η εθνική καταστροφή, ίσως μεγαλύτερη και απ’ αυτήν που βιώνουμε μέσα στην κατοχική μνημονιακή ευρωζώνη.
Είμαστε αντίθετη με την καταστροφική ευρωζώνη αλλά δεν προσυπογράφουμε την καταστροφική προοπτική της άναρχης μετάβασης στο εθνικό νόμισμα. Ούτε θα παραδώσουμε το ολοένα και αυξανόμενο κίνημα της δραχμής σε πολιτικούς φορείς που αδιαφορούν για την πιθανή Ισλαμοποίηση της χώρας μας.
Οι διαπιστώσεις, οι μεμψιμοιρίες, οι διαμαρτυρίες, οι κινητοποιήσεις, η επαναστατική γυμναστική, οι κούφιες πιστολιές, οι καρναβαλικού τύπου επαναστάσεις, είναι αδιέξοδες χωρίς προτάσεις. Γι’ αυτό έχουμε μελετήσει σε βάθος και έχουμε καταρτίσει συγκεκριμένο, σαφές ολοκληρωμένο σχέδιο συντεταγμένης μετάβασης στο εθνικό νόμισμα. Το οποίο απαιτεί, εκτός των άλλων,καλή προετοιμασία, σοβαρότητα, διαπραγματευτικές δεξιότητες, υπομονή και επιμονή.
Οι πολίτες πρέπει να βγουν απ΄το κλουβί του φόβου. Ποτέ κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας από τη σφαγή. Οφείλουν να μην παραπλανιούνται από επαναστάτες της κατσαρόλας με τους υπερφίαλους λογιοτατισμούς τους που μπορεί να μας οδηγήσουν στα βράχια. Γιατί με αέρα κοπανιστό δε βάφονται αυγά.
Ναι, η χώρα μπορεί να σωθεί από το βάραθρο όπου έχει καταποντιστεί από τους πονηρούς «Εταίρους». Αρκεί να γίνουν σωστές δράσεις και ενέργειες με όραμα, νου, γνώση, σύνεση, σωστά, έξυπνα και δυναμικά. Όπως θα έλεγε και ο Γκαίτε «αντί να καταριόμαστε το σκοτάδι, ας ανάψουμε ένα κερί». Ένα κερί που θα μας δώσει φως και δε θα μας κάψει.
Πρέπει να γίνεται πιο συγκεκριμένος σχετικά με τους όρους
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας προτείνω να διαβάσεται τις προτάσεις του Ε.Μα.Μ.