Λογαριασμοί ΔΕΗ: Έβαλαν και ΦΠΑ στη χρέωση του 1 ευρώ!


Λογαριασμοί ΔΕΗ: Οι καταναλωτές διαπιστώνουν ότι στη χρώση του 1 ευρώ προστίθεται και ΦΠΑ με αποτέλεσμα η συνολική επιβάρυνση να μετατρέπεται σε 1,24 ευρώ.

Πλήθος καταγγελιών και διαμαρτυριών καταναλωτών δηλώνει ότι έχει δεχθεί η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής(ΕΚΠΟΙΖΩ) αναφορικά με την επιβολή χρέωσης ενός ευρώ για την έκδοση και αποστολή των έγχαρτων λογαριασμών που αποστέλλει η ΔΕΗ στους πελάτες της ανά δίμηνο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Οι καταναλωτές διαπιστώνουν ότι στη χρώση του 1 ευρώ προστίθεται και ΦΠΑ με αποτέλεσμα η συνολική επιβάρυνση να μετατρέπεται σε 1,24 ευρώ.
Η συνολική επιβάρυνση των καταναλωτών, λοιπόν για τους έξι έντυπους λογαριασμούς φτάνει στα 7,44 ευρώ ετησίως και όχι στα 6 ευρώ που είχε εκτιμηθεί αρχικά. Εάν υπολογιστεί ότι η ΔΕΗ εκδίδει περί τους 42 εκατ. λογαριασμούς ετησίως για τις 7 εκατομμύρια παροχές που προμηθεύει, τότε γίνεται αντιληπτό πως στο δημόσιο ταμείο μπαίνουν από τις τσέπες των καταναλωτών 10 εκατ. ευρώ.
Την ίδια ώρα οι καταναλωτές καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις παλιές παροχές που βρίσκονται σε διαφορετικό όνομα καθώς καλούνται να πληρώσουν 50 ευρώ προκειμένου να προβούν σε αλλαγή για να κάνουν χρήση του e-bill ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι πολυκατοικίες καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης της ηλεκτρονικής υπηρεσίας για κοινόχρηστη παροχή.
Πηγή: Mononews.gr, μέσω kozanara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.