Οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στην υποταγή στις δυνάμεις του σκότους. Λέμε ΟΧΙ στο εθνικό έγκλημα των Πρεσπών, Λέμε ΟΧΙ στην Γενοκτονία και στον αφανισμό του ελληνικού Λαού και του Έθνους. Γράφει ο καθ. Δημήτρης Παναγιωτόπουλος


Γράφει ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος*


Έχει εμπεδωθεί πλήρως πλέον ότι, η σύγχρονη διεφθαρμένη Δημοκρατία της Δύσης έχει μετατραπεί σε Τιμοκρατία. Οι Λαοί απλώς καλούνται να συναινέσουν  και αν κάνουν το λάθος και διατυπώσουν το ΟΧΙ με Δημοψήφισμα, τότε αναδύεται  το πραγματικό Πρόσωπο της «Δημοκρατίας» αυτής, των διεθνών υποβολέων. Η «Δημοκρατία» μάσκα που με κάθε Τίμημα επιβάλλει τη Βούληση της διεθνούς  ολιγαρχίας, με τα  ντόπια φερέφωνα της . Αυτό έγινε και γίνεται στην Ελλάδα, αυτό έγινε και γίνεται και στα Σκόπια. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Μετά τις εξελίξεις στο υβριδικό κρατίδιο  των Σκοπίων, που αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών,  εναπόκειται πλέον στον Ελληνικό λαό η απόφαση  να αποτρέψει το εθνικό έγκλημα της αναγνώρισης νέου έθνους ως «Βόρεια Μακεδονία»  στα ομώνυμα σύνορα της Ελλάδος. Μετά την τελευταία εξέλιξη στα Σκόπια δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το Δημοψήφισμα, καθότι η διαδικασία κύρωσης κατά την ίδια τη συμφωνία όχι μόνο δεν εξυπηρετεί  εθνικό συμφέρον, που να δικαιολογεί την είσοδό της προς κύρωση, αλλά τουναντίον είναι εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.  

Είναι  ενάντια στις διατάξεις του Σ. άρθρο 28, παρ. 2 και 3 του Σ. και στην περίπτωση αυτή  η διαδικασία διαπιστώσεως του εθνικού συμφέροντος  οφείλει  προηγηθεί. Στην διαπίστωση αυτή δε,  ένας και μόνον ένας μπορεί να προβεί με Δημοψήφισμα, μόνο ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, αυτό άλλωστε επιτάσσει η θεμελιώδης αρχή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, η  λαϊκή κυριαρχία. 


Το ότι,  η Δημοκρατία  υφίσταται κατ’ όνομα στη χώρα μας, επιβεβαιώνεται από το ότι μετά από οκτώ χρόνια Μνημονίων, έξω και πέρα από τη βούληση του ελληνικού λαού, ο Λαός  συνεχίζει να βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης οικονομικής υποτέλειας και μνημονιακής επιτροπείας. Στην κατάσταση αυτή οδηγήθηκε από τις επιλογές και τη διαχείριση των κομμάτων εξουσίας, τα οποία αλλιώς παρουσιάζονται προεκλογικά, ενώ μετεκλογικά δρουν εκτός των συμφερόντων του λαού και του έθνους, που υποτίθεται  ότι οφείλουν να υπηρετούν. 

Την αρνητική αυτή κατάσταση εδραίωσε πλήρως και το αρνητικό διεθνές περιβάλλον της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, η ΕΕ και ο μηχανισμός του Ευρώ. Έτσι μετά το πραξικόπημα της 5ης Ιουλίου, το στεντόρειο ΟΧΙ του 61,3% του λαού μετετράπη σε ΝΑΙ από εκείνους που τον οδηγούσαν να αποφανθεί ΟΧΙ.  

Πέραν όμως των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ  και αυτοί που υποστήριζαν  το Ναι, η ΝΔ αν θεωρούσαν πράγματι σημαντική υπόθεση στην εποχή μας το Δημοκρατικό πολίτευμα,  όφειλαν και αυτοί να μην δεχτούν να αλλάξει η Βούληση του Λαού από ΟΧΙ σε ΝΑΙ.  
Αλλά όλοι μαζί έγραψαν εις τα παλαιά των υποδήματα τη βούληση του Ελληνικού Λαού , προκειμένου έτσι μαζί να επιβάλουν  το Γ’ Μνημόνιο και μετά από αυτό τα μέτρα, με σκοπό την δήθεν έξοδο μας με την συνακόλουθη Μνημονιακή  Επιτροπεία. 

Έτσι όμως, με  τον τρόπο αυτό, εξασφάλισαν άριστα τα ξένα συμφέροντα αφού μέχρι το 2022  θα πρέπει να προκύψει ψηφισμένο απ’ τη Βουλή Πλεόνασμα, σε βάρος του λαού και της προοπτικής της χώρας, στο ύψος του 3,5% του ΑΕΠ, (αρνητικό , Ματωμένο κατά Τσίπρα το 2015!!!). 

Αυτό το πλεόνασμα, θα πρέπει να διατηρηθεί μέχρι το 2060 στο ύψος του 2-2,9% του ΑΕΠ, και με παράλληλη υποθήκευση και ρευστοποίηση της όλης ελληνικής Δημόσιας περιουσίας μέχρι το 2115!!! Αν αυτό δεν είναι εσαεί  δουλεία του Ελληνικού Λαού, Γενοκτονία και αφανισμός  του ελληνικού Έθνους, τότε τι είναι; .  



Μετά τα παραπάνω, τίθεται πλέον στην ημερήσια διάταξη η περικοπή δαπανών και η αύξηση των φόρων και των βαρών, το οποίο καμία οικονομική σχολή δεν τολμά να διδάξει. Οι "σοφοί" της Ελληνικής οικονομίας όμως, αλλά και τα ξένα συμφέροντα,  μπορούν άνετα να τα επιβάλουν αυτά, διότι έχουν κρατήσει τον Λαό σε μαύρα οικονομικά μεσάνυχτα, πέραν του ότι έχουν και αυτοί  μαύρα μεσάνυχτα.  

Αυτή η  οικονομική πρακτική είναι μια μεγάλη Απάτη και ταυτόχρονα πολιτική  μωρία. Η πολιτική αυτή στο πλαίσιο της νεοδημιουργηθείσης ανάγκης τάχα, μοιάζει σαν να λέει  κάποιος σε κάποιον να περικόψει τα έξοδα του και ταυτόχρονα από την άλλη να τα αυξήσει.   

Στην ουσία, με την  πρακτική αυτή, το κράτος δηλώνει και τελικώς  παραδέχεται ξεκάθαρα πλέον, ότι αποτελεί ξένο σώμα τόσο εντός της  χώρας, όσο και  στην  οικονομία της χώρας. Το κράτος, στην περίπτωση αυτή, διαχωρίζει τον εαυτό του από το Λαό της χώρας και τρώει τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα καταβροχθίζει  το Λαό,  και τους πολίτες έναν-έναν.   

Έχει γίνει ο πολύφημος Κύκλωπας της σπηλιάς του Ομήρου! Η αν θέλετε, το φίδι που τρώει τον εαυτό του!


Παρουσιάζεται επομένως ως ένα κράτος ξένων συμφερόντων, που εξανδραποδίζει τους Πολίτες του, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,  προκαλώντας τους έτσι Γενοκτονία και εξαφάνιση. 

Στην περίπτωση αυτή επομένως, ο Λαός δεν έχει κράτος για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του, τα δικαιώματά του, τον πολιτισμό του και το δικαίωμα του να θέλει να υπάρχει στο μέλλον, στην Ιστορία, ως  Έθνος και ως Λαός.  

Εμείς λοιπόν οι Έλληνες, μετά από δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας και αύξησης του χρέους παράνομα, με άκυρες δανειακές συμβάσεις από το ενδοτικό σύστημα εξουσίας της Πατρίδας μας, στο πλαίσιο της Τιμημένης, Τιμοκρατικής  «Δημοκρατίας» και του ιδιώνυμου σφετερισμού της Λαϊκής κυριαρχίας, ένα μέγα χρέος έχουμε προς την Πατρίδα και το Λαό μας, εδώ και τώρα Θεσμική και Παραγωγική ανασυγκρότηση. 

Ειρήσθω εν παρόδω, ότι σε διάστημα 30 ετών από τώρα το πρόγραμμα της μνημονιακής Επιτροπείας δεν θα μας επιτρέπει να υπάρχουμε. Καμία ελπίδα δεν υπάρχει με τους  ξένους δανειστές και τους δήθεν «επενδυτές», πολλώ δε μάλλον  με τους ντόπιους Τιμημένους δυνάστες  !!!.  

Η Σωτηρία μας είναι να καταστούμε οι ίδιοι ενεργοί Πολίτες και να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, ο καθένας  προσωπικά, αλλά και ως Ελληνικό  Έθνος  συνολικά. Ας γίνει πλήρως κατανοητό πως δεν υπάρχει άλλη ελπίδα έξω από αυτή που εμείς θα δημιουργήσουμε!!

 Εξελίξεις εν όψει!

Οι Δημοκρατικές Πατριωτικές Δυνάμεις ανέλαβαν την Ευθύνη να συγκροτήσουν πολιτικό φορέα αντίστασης και απαλλαγής !!  Αποκατάσταση του Δημοκρατικού πολιτεύματος, ανάκτησης της Εθνικής κυριαρχίας  με  Αναθέσμιση παντού, και  με την πραγματική Δημοκρατία της Κοινότητας, κοινόν των Ελλήνων . Ήρθε η ώρα δηλαδή, για την Ελληνότροπη,  την πραγματική Δημοκρατία.

Η Ελληνική  Πολιτική σκέψη κατά μοναδικό τρόπο ανέδειξε  τον Άνθρωπο απ’ τον Άνθρωπο, γέννησε το πρώτον εδώ σ’ αυτόν τον τόπο τον ανθρωπισμό, όπου το κάλλος επικρατεί στο άσχημο, στα πράγματα η αρετή, στο σκότος το φως, στο Χάος η Τάξη, στο Λόγο η αλήθεια και εγκαθίδρυσε τον  Κόσμον έναντι της  Ακοσμίας! !! 



Πέραν των άλλων δε, η πραγματική  Δημοκρατία είναι η μόνη που τίθεται ως εμπόδιο, τόσο στο φασισμό όσο και στον εθελόδουλο εθνομηδενισμό, γιατί στο κέντρο παρίσταται ο Άνθρωπος, που του αξίζει η δόξα σε τούτον εδώ τον κόσμο, γιατί αυτός ο βίος είναι  η πραγματική ζωή του, και δεν μπορεί  καθίσταται αβίωτος!! 




Ήλθε επομένως  η ώρα για τον  Ελληνικό Λαό να αποφασίσει με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει! Η αποκατάσταση όλων των αδικιών σε βάρος των πολιτών και η απαλλαγή τους από την θηλιά του ιδιωτικού χρέους με την εκ παραλλήλου  επιστροφή των παρανόμων μεταναστών στις Πατρίδες τους τώρα, είναι μονόδρομος!!



Η Εθνική Ανεξαρτησία, η κατοχύρωση της Δημοκρατίας, με Θεσμική και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Χώρας, σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής, είναι απόλυτη αναγκαιότητα, με σημαία και νόμισμα!!.



Απόλυτα φανερό πλέον γίνεται, ότι μία και μόνο ελπίδα έχουμε οι Έλληνες, να εγερθούμε πριν είναι αργά, να συσπειρωθούμε στο Δημοκρατικό Πατριωτικό Φορέα και με μία Φωνή, με μια γροθιά ανυψωμένη, να υπερασπιστούμε με κάθε ΤΙΜΗ, την Ελευθερία, την Πατρίδα και την Πραγματική Δημοκρατία!  

Την Ελληνότροπη Δημοκρατία που ανέδειξε τον Άνθρωπο απ’ τον Άνθρωπο, τον Ανθρωπισμό, που εξασφάλισε τη Δόξα για τον Άνθρωπο και τη ζωή γι’ αυτόν εδώ τον κόσμο, με κάλλος και Ανθρωπιά!!

* Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.