Κι όμως, αυτό το συστατικό δεν πρέπει να το βάζουμε στα σάντουιτς


Σύμφωνα με έναν «ανώνυμο υπάλληλο» της γνωστής αλυσίδας σαντουιτσάδικων Subway, υπάρχει ένα συστατικό που δεν πρέπει να βάζουμε στο στόμα μας, παρά το γεγονός ότι θεωρείται υγιεινότερο από πολλά άλλα.
Ο άντρας, που δηλώνει υπεύθυνος καταστήματος, βγήκε στο κοινωνικό δίκτυο Reddit για να μας ανοίξει τα μάτια: «ρωτήστε με ό,τι θέλετε αναφορικά με τα σάντουιτς», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Και ένας χρήστης του Reddit δεν έχασε χρόνο ρωτώντας τον «ποια πράγματα θα μας πρότεινες; Ένα που πρέπει να αποφεύγουμε και ποιο πιστεύεις πως είναι το πιο ασφαλές/καλύτερης ποιότητας;».
Και εκείνος το είπε απερίφραστα πως οι πελάτες πρέπει να αποφεύγουμε το «βρομερό κοτόπουλο». Γιατί; «Το κοτόπουλο μπορεί να παραμείνει στο ράφι για δύο μέρες το πολύ μόλις βγει στον πάγκο. Ωστόσο, όλοι το προσπερνάνε αυτό και παραμένει ακόμα και τέσσερις μέρες, όταν και αποκτά μια χαρακτηριστική μυρωδιά».
Και λέει μάλιστα πως δεν μιλάει μόνο για τα Subway, καθώς έχει εμπειρία από αρκετά σαντουιτσάδικα.
Σύμφωνα με το Means Health, ο εκπρόσωπος Τύπου της Subway απάντησε στις εξομολογήσεις του ανώνυμου υπαλλήλου: «Όλα τα καταστήματα της Subway ανήκουν σε ιδιωτικά χέρια και λειτουργούν από τους franchisees. Όλα τα καταστήματα έχουν πολύ αυστηρές διαδικασίες ώστε να διασφαλίζεται το γεγονός πως τα προϊόντα σερβίρονται με ασφάλεια»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.