Η ματωμένη γεωργία της Αμερικής


Το 2017, οι Αμερικανοί κυβερνώντες σκότωσαν 1,3 εκατομμύρια λύκους, αρκούδες και άλλα ζώα στο όνομα της «αναπτυγμένης βιομηχανικής γεωργίας».  

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Οι ανησυχητικές στατιστικές δείχνουν ότι κυβερνητικές υπηρεσίες σκότωσαν περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια άγρια ​​ζώα πέρυσι διότι το νούμερο  1,3 εκατομμύρια αφορά από αυτά ήταν εγχώρια είδη. 

 Σύμφωνα με στοιχεία του Αμερικανικού Υπουργείου Γεωργίας (USDA), περισσότερα από 1.3 εκατομμύρια εγχώρια ζώα σκοτώθηκαν από το Wildlife Services το 2017, και παρά το γεγονός ότι η σφαγή των λύκων, των κούγκαρ και των πτηνών χρηματοδοτήθηκε ουσιαστικά από τους φορολογούμενους προς όφελος της «αναπτυγμένης γεωργικής βιομηχανίας», τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν δίνουν την πρέπουσα προσοχή.

 Ο συνολικός αριθμός των ζώων που σκοτώθηκαν από το USDA το 2017 ήταν 2,3 εκατομμύρια, πολλά από τα είδη σκοτώθηκαν από χιλιάδες μέλη των Υπηρεσιών Wildlife Services οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αιτήματα από γεωργικές εταιρείες για την λήψη θανατηφόρων μέτρων για την απομάκρυνση των ζώων με τη χρήση δηλητηρίων, αέρια, παγίδες, πυροβόλα όπλα και άλλα θανατηφόρα μέσα που χρησιμοποιήσαν εναντίον των ζώων. 

 Σύμφωνα με την έκθεση της Υπηρεσίας Ελέγχου Υγείας των Ζώων και Φυτών του USDA, ο αριθμός των νεκρών το 2017 περιλάμβανε 69.041 κογιότ, 15.631 πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από ελεύθερους σκοπευτές από αεροσκάφη, 14.062 παγιδεύτηκαν με παγίδες και 12.119 σκοτώθηκαν με δηλητήριο κυανίου. 23.646 κάστορες, η πλειοψηφία των οποίων πιάστηκε σε παγίδες και άλλοι 2.375 σκοτώθηκαν από πυροβόλα όπλα. 15.933 σκυλιά των Λειμώνων (τρωκτικά)σκοτώθηκαν από πυροβόλα όπλα. 

 Ο οργανισμός που ονομάζεται "Wildlife Services" ήταν επίσης υπεύθυνος για τη δολοφονία 624.845 κοκκινοπτέρυγων, 3.827 αλεπούδων, 1.001 αγριόγατων, 675 ενυδρίδων, 552 μαύρων αρκούδων, 427 ασβών, 415 λύκων και 332 λιονταριών. Ενώ η πλειοψηφία σκοτώθηκε "σκόπιμα", η έκθεση αποκάλυπτε ότι τουλάχιστον 3.000 ζώα σκοτώθηκαν ακούσια, επιδεικνύοντας νόμιμες ατέλειες στις μεθόδους του οργανισμού. 
Ενώ οι αριθμοί αυτοί μπορεί να φαίνονται υπερβολικά υψηλοί, μια αναφορά από τα Mountain News στη λίμνη Arrowhead της Καλιφόρνια αποκαλύπτει ότι οι αριθμοί «σχεδόν σίγουρα υποτιμούν τον πραγματικό αριθμό των ζώων που εξολοθρεύτηκαν, καθώς οι υπάλληλοι του προγράμματος αποκάλυψαν ότι Wildlife Services σκοτώνει πολλά περισσότερα ζώα από αυτά που αναφέρουν. " 

 Από τα 2,3 εκατομμύρια ζώα που σκοτώθηκαν από την υπηρεσία Wildlife Services πέρυσι, περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια ήταν εγχώρια είδη. Δυστυχώς, το 2017 δεν ήταν ένα συνιθισμένο έτος, καθώς η έκθεση του USDA για το 2016 έδειξε ότι η Wildlife Services σκότωσε 2,7 άγρια ​​ζώα και τουλάχιστον 1,6 εκατομμύρια ήταν εγχώρια. 
Η σφαγή ήταν ακόμα χειρότερη το 2013, όταν η Wildlife Services σκότωσε 4 εκατομμύρια άγρια ​​ζώα. 

 Η Collette Adkins, βιολόγος και δικηγόρος του Κέντρου Βιολογικής Διαφορετικότητας (CBD), έκανε μια δήλωση υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η μαζική δολοφονία άγριων ζώων βοηθάει οποιονδήποτε άλλο εκτός από τις γεωργικές εταιρείες. "Παρά την αυξανόμενη δημόσια κατακραυγή για τη μεταρρύθμιση αυτών των βάρβαρων, ξεπερασμένων τακτικών, η Wildlife Services συνεχίζει τη σφαγή της αμερικανικής άγριας ζωής με τη χρηματοδότησή της από τους φορολογούμενους", δήλωσε ο Adkins. 
"Δεν υπάρχει απλά επιστημονική βάση για να συνεχίσετε να πυροβολείτε, να δηλητηριάζετε και να στραγγαλίζετε εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο ... Οι λύκοι, οι αρκούδες και άλλα σαρκοφάγα βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας των οικοσυστημάτων τους. Η κυβέρνησή μας σκοτώνει τα αρπακτικά ζώα, όπως τα κογιότ, και στη συνέχεια σκοτώνει τα σκυλιά τους που μοιάζουν με θηράματα - σε έναν παράλογο, άσκοπο κύκλο βίας ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.