Fraport: “Βγαίνουμε” από τα Μνημόνια, μπαίνουμε σε πλήρη κατοχή!


Σε «νεκροθάπτη» του τουρισμού αναδεικνύεται η Fraport!! Tο απόλυτο χάος στο αεροδρόμιο “ΔIAΓOPAΣ” – Δημοκρατική της Ρόδου

Δημήτρης Γκαρτζώνης
31 Ιουλίου 2018


Το απόλυτο χάος επικρατεί στο διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου από το μεσημέρι της Κυριακής.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

 Όλες οι πτήσεις από και προς τη Ρόδο πραγματοποιούνται με πολύωρες καθυστερήσεις, ενώ κάποιες ακυρώνονται εντελώς με τη Fraport να τηρεί σιγή ιχθύος, προσποιούμενη προφανώς ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εκατοντάδες επιβάτες συνωστίζονταν για πολλές ώρες στο «Διαγόρας» και κοιμόντουσαν στα πατώματα, ο ένας πάνω στον άλλο αναμένοντας το «πράσινο φως» για τη συνέχιση των πτήσεων ή έστω κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική καθώς στο αεροδρόμιο είχε σημειωθεί το αδιαχώρητο! Για μία ακόμη φορά, η Fraport έκανε το θαύμα της εν μέσω θέρους, εκθέτοντας διεθνώς τον προορισμό!
Σύμφωνα με όλα όσα έγιναν γνωστά, τα προβλήματα οφείλονται στο «κρασάρισμα» των ηλεκτρονικών συστημάτων που χρησιμοποιεί η Fraport Greece, που διαχειρίζεται 14 περιφερειακά αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένου της Ρόδου. Αυτό το πρόβλημα προκάλεσε ένα ντόμινο δυσκολιών. Το κυριότερο πρόβλημα όλων ήταν η αδυναμία εκτέλεσης του “check in” για τους επιβάτες των πτήσεων. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα φαίνεται να παρουσιάστηκε και σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η εταιρεία με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα το πλάνο των προγραμματισμένων πτήσεων.


Διαβάστε τη συνέχεια: www.dimokratiki.gr/31-07-2018/

Δημήτρης Στρατούλης στη Σάμο: Αίσχος, μετακίνησαν υποχρεωτικά πάνω από τους μισούς πυροσβέστες στη Γερμανική FRAPORT

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, συνοδευόμενος από το στέλεχος της ΛΑΕ και περιφερειακό Σύμβουλο Βορείου Αιγαίου Αλέξανδρο Σταθακιό, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τριήμερη περιοδεία από τις 27 μέχρι τις 29 Ιουλίου στο νησί της Σάμου.
Την Παρασκευή, 27/7, οι Δ. Στρατούλης και Α. Σταθακιός συνοδευόμενοι από τους Νίκο Κρόκο και Νίκο Σαρρή επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Σάμου, όπου συναντήθηκαν με όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου σε επετειακή εκδήλωσή τους. Ενημερώθηκαν από τους προέδρους της ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και του συλλόγου των εργαζομένων, Ουρανία Αποστολου και Σταμάτη Φιλιππή αντίστοιχα, για τις μεγάλες ελλείψεις του Νοσοκομείου σε γιατρούς και λοιπό προσωπικό, που εντάθηκαν ακόμα περισσότερο λόγω των πρόσθετων αναγκών υγειονομικής περίθαλψης των 3.600 προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στο νησί. Ακολούθησε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λάζαρο Θεόφιλο.
Εν συνεχεία το κλιμάκιο της ΛΑΕ επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και συζήτησε με τους πυροσβέστες για τα μέτρα ετοιμότητας για την πυροπροστασία στο νησί. Επίσης, για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα πυρόσβεσης (πολλά πυροσβεστικά οχήματα, δεν έχουν ούτε λάστιχα να κινηθούν) λόγω μνημονιακών περικοπών αλλά και λόγω της υποχρεωτικής μετακίνησης 39 από τους 75 πυροσβέστες, που υπηρετούν στο νησί, στο αεροδρόμιο της Γερμανικής FRAPORT, σύμφωνα με την αποικιοκρατική συμφωνία πώλησής του σε αυτή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.


Διαβάστε τη συνέχεια http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/08/fraport.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.