Έξαλλοι οι υπάλληλοι της Fiat με την μεταγραφή Ρονάλντο στην Γιουβέντους


«Έχουμε να δούμε αύξηση 10 χρόνια» διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας που στέκονται ενάντια στην μετακίνηση του Πορτογάλου άσου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η φήμη (που όπως όλα δείχνουν, θα γίνει πραγματικότητα) ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους. Και όχι με την καλή έννοια. 

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων της Fiat (ιδιοκτησίας της οικογένειας Ανιέλι) είναι έξαλλη με την απόφαση της διοίκησης να αποκτήσει τον Πορτογάλο άσο και κατά συνέπεια να ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. 

«Μετά τον Ιγκουαΐν, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι ντροπή» δηλώνει ο Τζεράρντο Τζιανόνε, επί 18 χρόνια μηχανικός στην παραγωγή και συμπληρώνει: «Οι εργαζόμενοι της Fiat δεν έχουν δει αύξηση τα τελευταία 10 χρόνια. Ο μισθός του Κριστιάνο θα μπορούσε να δώσει αύξηση 200 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους. Αντίθετα έχουμε χάσει λόγω του πληθωρισμού το 10,7% των εσόδων μας το οποίο δεν έχει καλυφθεί. Και η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ξοδεύει 126 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο σε χορηγίες από τις οποίες τα 26,5 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.