Τα βαφτίσια, ...οι κουμπάροι και το ξύλο της αρκούδας (Φωτογραφίες).


Σχόλιο: Άλλη μία απόδειξη και επιβεβαίωση του ότι η μνημονιακή κατοχή που ξεκίνησε με το Καστελόριζο έχει έρθει για να μείνει όσο ο λαός δεν την ανατρέπει. Ενώ παρουσιάστηκε ως οικονομική …προσαρμογή, στην πραγματικότητα έχει στόχο την διάλυση του Ελληνικού έθνους και κράτους σε όλα τα επίπεδα.

Η νομιμοποίηση του υβριδικού κράτους των Σκοπίων, καρπός της €υρω Νατοϊκής διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας συμβαίνει παράλληλα με την υπογραφή του τέταρτου μνημονίου.

Παρ όλους τους αντιπερισπασμούς από Σωραίους έως Μπαρμπαρούσιδες, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα μέσα από την καθημερινότητα τους.

Μία πραγματικότητα που αφορά στο ποιο ακριβώς είναι το μέγεθος, η υφή και η αιτία των δινών που βιώνει ο πρώην πολίτης και νυν δουλοπάροικος χρέους. 

Είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί με ψέματα το πόσο δυσοίωνη διαγράφεται η προσωπική προοπτική των πολιτών όσο και της πατρίδας του μέσα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει. Η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι δεδομένη σε χώρες που προορίζονται να ξεπουληθούν.

Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην πλατεία Συντάγματος, στις Πρέσπες και όπου αλλού θα προσπαθεί ο πολίτης να αμυνθεί και να διεκδικήσει το δίκιο του, θα χρησιμοποιείται η βία για την επιβολή εξυπηρέτησης των συμφερόντων των λόμπι της ΕΕ, ΝΑΤΟ, τραπεζών, FUNDS και ντόπιων συνεργατών.

Ο λαός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.




Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.