Άπορος μεγαλοεκδότης, υποστηρίζει ότι έκανε τους Αλβανούς και τους αριστερούς, ανθρώπους


Θέμος Αναστασιάδης. Ο άνθρωπος που διευθύνοντας τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα στη χώρα, προμόταρε τη Χρυσή Αυγή με δημοσιεύματα για γιαγιάδες και ΑΤΜ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Με σημερινό του άρθρο στο Πρώτο Θέμα, ο Θέμος Αναστασιάδης παρουσιάζεται σαν τον Προμηθέα που έφερε το φως σε Αλβανούς και αριστερούς και τους έκανε ανθρώπους:
Τους σώσαμε, τους ταΐσαμε, πλούτισαν εδώ, άλλοι εργαζόμενοι όντως σκληρά και κάποιοι ληστεύοντας ατιμωρητί, και μετά από 25 χρόνια φιλοξενίας γυρίζουν και μας δαγκώνουν σαν τα φίδια.
Το άρθρο που έχει τίτλο “Εμείς φταίμε που κάναμε ανθρώπους τους Αλβανούς και τους αριστερούς”, χρησιμοποιεί σαν αφορμή τη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα, και τις αποδοκιμασίες που συγκέντρωσε από καλλιτέχνες τις γειτονικής χώρας.
Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, για όσους τόλμησαν να πουν κακιά κουβέντα για το Νότη, τονίζοντας μάλιστα πως στόχος των Αλβανών είναι να φτάσουν τη χώρα τους μέχρι την Πάτρα…
Ελπίζουμε με τα κλικς που μάζεψε σήμερα από ένα τόσο πατριωτικό άρθρο, να μπορέσει να πληρώσει τα χρέη του και προς την πατρίδα και συγκεκριμένα αυτό που αφορά πρόστιμο 4.973.500 ευρώ που του είχε επιβληθεί, αφού σε λογαριασμό δικό του και της γυναίκας του στην BNP Paribas, είχαν κατατεθεί συνολικά 4.973.500 ευρώ, χωρίς αυτά να μπορούν να δικαιολογηθούν από νόμιμες πηγές εσόδων.
Ο Αναστασιάδης μάλιστα στο δικαστήριο, είχε δηλώσει άπορος, ότι δεν έχει κανένα ακίνητο, πως ξεπληρώνει με δυσκολία δάνειο που η δόση του είναι κοντά στα τρία χιλιάρικα και το μόνο του εισόδημα φαίνεται να προέρχεται από την εταιρεία ΑΡΘΡΟΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, μέσω της οποίας ασκεί την επαγγελματική του ιδιότητα. Οι τραπεζικές του καταθέσεις μάλιστα, μόνο θλίψη μπορούσαν να προκαλέσουν, αφού δεν ξεπερνούσαν τα 200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.