Offshore στην Κύπρο φέρεται να διατηρούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, γιατί και η Κύπρος Ελλάδα είναι!!1!


Την επιτροπή Πόθεν Έσχες διαβάζουμε πως θα απασχολήσει εξωχώρια εταιρεία του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την υπόθεση να έχει αναλάβει ορκωτός λογιστής.
Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να ήταν επί μία δεκαετία μέτοχος και διευθυντής σε κυπριακή offshore, με την επωνυμία “Α.Γεωργιάδης – Ν. Νικολάου Βιβλιοπωλείον Λίμιτεδ”.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Η συγκεκριμένη εταιρεία εγγράφηκε στα μητρώα των κυπριακών εταιρειών το Φεβρουάριο του 2006 και διαγράφηκε τον Ιανουάριο του 2016.
Σύμφωνα με το νόμο 3849/2010, απαγορεύεται σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν είτε οι ίδιοι είτε με παρένθετα πρόσωπα στο κεφάλαιο ή στη διοίκηση εξωχώριων εταιρειών, ενώ με διάταξη του 2016 απαγορεύτηκε καθολικά η συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα εκτός Ελλάδας.
Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει πως η εταιρεία αφορούσε βιβλιοπωλείο του, χωρίς όμως να θυμάται πότε άνοιξε, διευκρινίζοντας όμως πως ήταν περίπου το 2004 και λειτούργησε για δύο χρόνια. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέχρι τώρα, δεν έχει καταφέρει να προσκομίσει έγγραφα διαγραφής της εταιρείας για την απόδειξη των ισχυρισμών του, απαντώντας πως “δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, ρώτησα. Είναι τόσο παλιά που δεν έχουμε κρατήσει (τα έγγραφα)”.
Όπως και να ‘χει, νομίζουμε πως είναι μια καλή στιγμή για τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του Star, να κάνουν ακόμα μία αυτοψία στο σπίτι του αντιπροέδρου της ΝΔ, για να δούμε τη φτηνή κουζίνα από τη Neoset καθώς και την υγρασία που έχει ρημάξει τους τοίχους του.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.