Γλέντια !!!

 

Γράφει ο Nαύαρχος E.A. Αντώνη Παπαντωνίου*

Ήρθε πάλι η πολυπόθητη μέρα για να μαζευτούν οι προστάτες της Δημοκρατίας και άγρυπνοι Φρουροί της για να δώσουν τα εύσημα ό ένας στον άλλον για την «Αποκατάσταση της Δημοκρατίας» από την επάρατο Δικτατορία που τόσο πολέμησαν.

Ας κάνουμε όμως ένα οδοιπορικό που λέει ο Λαός για να δούμε όχι μόνο με ποια Δημοκρατία καταργήσαμε τη Δικτατορία και επαναφέραμε στη θέση της αλλά και ποια είχαμε που την επαναφέραμε.

Γιατί όταν αποκαθιστάς κάτι σημαίνει ότι προυπήρχε και για κάποιο λόγο διεκόπη.

Ας μπούμε λοιπόν στο «Λεωφορείο» της εξέλιξης της της Δημοκρατίας με αφετηρία το τέλος του Εμφυλίου όπου ένα από τα βασικά της στοιχεία ήταν το σημείωμα που έπαιρνε κάποιος απ το Αστυνομικό Τμήμα της Γειτονιάς του και με το οποίο εκαλείτο να προσέλθει «δι υπόθεσήν του». Ταυτόχρονα λειτουργούσαν τα θέρετρα σε πολλά ξερονήσια όπου κάποιοι άφηναν τον μάταιο τούτο Κόσμο γιατί δεν εννοούσαν να βάλουν μια τόση δα υπογραφούλα.

Βέβαια κάποιοι που ήταν πιο επικίνδυνοι και αμετανόητα προσπαθούσαν να επιβάλουν την Δημοκρατία και ασχολούνταν με Μελέτες για το πώς θα ανοικοδομηθεί η Ελλάδα μετά την φιλική επίσκεψη των νυν επίσημα και με την βούλα και εταίρων μας άλλαζαν τόπο μονίμου κατοικίας μεταφερόμενοι στον «άλλο Κόσμο»!

Όταν μάλιστα στις Εκλογές βρίσκαμε τα δύσκολα απλώς ψηφίζανε και κάποιο που μας ταχυδρομούσε ο Άγιος Πέτρος, μεγάλη η χάρη του, και βοηθούσαν και κάποια «δέντρα», άμα λάχενε!

Έφτασε μάλιστα αυτή η Δημοκρατία να κάνει και Πραξικόπημα με τον τότε Βασιληά, άλλη περίπτωση, και τα γνωστά Ιουλιανά όπως μείνανε στην Ιστορία και που ανοίξανε την πόρτα για να περάσει θριαμβευτικά η Χούντα την 21-4-1967. Βλέπετε η Δημοκρατία κινδύνευε να περάσει στα χέρια του Λαού.
Αν είναι ποτέ δυνατόν…..

Ας κάνουμε λοιπόν τώρα μια στάση να δούμε το ξεκίνημα της «Αποκατάστασης».

Μας στείλανε λοιπόν οι «Φίλοι και Εταίροι» ένα σοβαρό Κύριο από τας Παρισίους , όπου την είχε «κοπανήσει» γιατί είχε γι αυτόν κάποιο ενδιαφέρον η Δικαιοσύνη και έκανε εκεί διακοπές και ορκίστηκε σαν Πρωθυπουργός στον Εκπρόσωπο της Χούντα και «πρόεδρο της Δημοκρατίας», αχ τι τραβάει αυτή η έρμη η λέξη….

Δηλαδή έδωσε συνέχεια και νομιμοποίηση στη Χούντα αναγνωρίζοντας την συνέχεια του Κράτους που ήταν η Χούντα!!!

Οι μέρες ήταν δύσκολες, οι Τούρκοι είχαν αποβιβαστεί, ελέω Χούντας , στην Κύπρο και όλοι περιμέναμε την αντίδραση της Ελληνικής και Δημοκρατικής πλέον Κυβέρνησης με πρώτο στόχο την μη επέκταση της Κατοχής στην Κύπρο. Και τότε αντί να σταλούν δυνάμεις για μη επέκταση, σε πρώτη φάση του κατεχόμενου τμήματος αυτός ο Κύριος που «Αποκατέστησε τη Δημοκρατία» εδήλωσε το θρυλικό
«Η Κυπρος κείται μακράν».

Και βεβαίως οι Τούρκοι συνέχισαν το ταξίδι τους στο Νησί κατακτώντας πολύ μεγαλύτερο Τμήμα.

Η προδοσία βέβαια από εκεί και περα συνεχίστηκε και συνεχίζεται με τις <Διακοινοτικές συνομιλίες> όπου ο Πρόεδρος ενός αναγνωρισμένου από τον Ο.Η.Ε. Κράτους εμφανίζεται και συνομιλεί με τον Κατακτητή αναφερόμενος σαν Εκπρόσωπος των Ελληνοκυπρίων!

Συνεχίζοντας το ταξίδι μας μπαίνουμε στην διαδικασία οριστικής διάλυσης του Ελληνικού Κράτους μέσα από την διάλυση της Οικονομίας μας με μοχλό την συμφωνία του «ΜΑΑΣΤΡΙΧ> το 1996. Έτσι λοιπόν άρχισαν οι ποσοστώσεις και άλλα καλούδια όπως η ελεύθερη διακίνηση προσώπων-αγαθών-κεφαλαίων-υπηρεσιών, που σαν αποτέλεσμα ήρθε το ξεκλήρισμα της Αγροτικής-Βιομηχανικής-Βιοτεχνικής παραγωγής και την σταδιακή υποδούλωσή μας με αιχμή του δόρατος το Κοινό Νόμισμα (Ευρώ) και την εκρηκτική διόγκωση του Δημόσιου Χρέους που μοιραία ήρθε!

Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό κρίθηκε από κάποιους , μέσα στα πλαίσια της…..Δημοκρατίας και πάντα με Δημοκρατικές διαδικασίες μιάς και έχουμε Δημοκρατία, να παραδοθεί η Εθνική μας Κυριαρχία «οριστικά και αμετάκλητα» στους φίλους και εταίρους και έτσι να μας δίνουν Δόσεις για να τρώμε απ τα σκουπίδια γιατί βεβαίως τους τα δίναμε πίσω για να μειωθεί το Χρέος και να πάρουν οι καλοί μας Άνθρωποι πίσω τα λεφτά τους.

Έτσι λοιπόν μπήκαμε από την 5-5-210 επίσημα σε Καθεστώς Δικτατορίας με παραβίαση του Άρθρου 28 του Συντάγματος και άτυπα σε Καθεστώς Κατοχής γιατί όπως οι ίδιοι ομολογούσαν, «αυτό δεν το επιτρέπει η Τρόικα η εκείνο μας το επιβάλλει η Τρόικα», άρα δεν ασκούμε ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Θα μπορούσαμε φίλοι μου να κάνουμε άπειρες Στάσεις, όμως κρίνω αρκεί να κάνουμε ακόμα μία και να δούμε ένα μεγάλο πίνακα όπου είναι χαραγμένα πολλά αξιοθέατα.

Κατ αρχήν διακρίνουμε το Μέγα Δικαστήριο που ακούει στον τίτλο Συμβούλιο της Επικρατείας με τον τρομερό Έλληνα Πρόεδρό του Κο Παναγιώτη Πικραμένο να μας λέει ότι είναι όλα Νόμιμα, Συνταγματικά και ωραία και να μην λέμε σαχλαμάρες περί ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ….

Λίγο παραπέρα παρουσιάζεται η Φυσιογνωμία ενός άλλου τέρατος της Νομικής Επιστήμης που είναι σήμερα και Πρόεδρος της «Δημοκρατίας», νάτη πάλι αυτή η λέξη που επιμένει να υπάρχει, ο Θρύλος Προκόπης, κοινώς Πάκης, Παυλόπουλος που σε ραδιοφωνική του Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ 100,3 στην Εκπομπή ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ του Δημοσιογράφου Λαβύθη τον Φλεβάρη του 2012 και ενώ ήταν «Υπουργός Εσωτερικών» στην «Κυβέρνηση] Παπαδήμου , δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση,

«Ναι παραβιάσαμε το Σύνταγμα για να το σώσουμε» και συνέχισε λέγοντας, «Ναι αυτή η Κυβέρνηση είναι Κυβέρνηση Επιβολής», κ.λ.π.

Δίπλα βλέπουμε διάφορες θλιβερές φιγούρες που άλλοι ψηφίζουν Μνημόνια που ξεπουλάνε την Ελλάδα και γεννοκτονούν το Λαό και άλλοι καταγγέλλουν και διαμαρτύρονται αλλά τους βλέπουμε κάθε λίγο να αλλάζουν θέσεις και να είναι όλοι μπροστά στον Ταμία για να πάρουν την Επιταγή τους!

Σε κάποια μάλιστα στιγμή σε μια έκρηξη Δημοκρατικότητας κληθήκαμε σε Δημοψήφισμα, αυτό είναι η αποκορύφωση της Δημοκρατίας για να απαντήσει ο Λαός αν θέλει να συνεχίσει να είναι Δούλος. Και παρά τα προβλεπόμενα και ελπιζόμενα αυτός ο ηλίθιος Λαός που δεν καταλαβαίνει τίποτα απ όσα του προσφέρουν τα μνημόνια είπε ένα τρανταχτό ΟΧΙ. Όμως η Δημοκρατία και πάλι τον προστάτευσε και για το καλό του είπε ότι ήθελε να πεί…..ΝΑΙ!!!!!

Σε κάποια στιγμή που οι «φίλοι και εταίροι» ζήτησαν να υπογραφεί και ότι ασκούν….Νόμιμα την Κατοχή υπογράψανε, οι πιο Επαναστάτες και Ριζοσπάστες απ όλους και τον Ν.4336/14-8-2015 ΦΕΚ 94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014), όπου πλέον ξεκαθαρίζεται πλήρως και αυτή η εκκρεμότητα, με αποτέλεσμα και «Υπουργοί» της «Κυβέρνησης» ή «Βουλευτές», να δηλώνουν πλέον και επίσημα ότι είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ , όπως Ο Μέγας Φιλόσοφος Ζουράρις και άλλοι τινές!
Ουφ πιά……..

Τώρα αφού σας ξενάγησα με πολλές στάσεις στο δρομολόγιο της Δημοκρατίας που αποκαταστάθηκε και επειδή διαισθάνομαι ότι θέλετε να με ρωτήσετε πότε φθάνουμε στο τέρμα ΑΥΤΗΣ της διαδρομής σας απαντώ με κάτι που το πιστεύω απόλυτα.
Είμαστε πολύ κοντά σε μια χαβούζα που αυτό το συγκεκριμένο Λεωφορείο με αυτή τη «Δημοκρατία»

θα εξαφανιστεί εντελώς και θα πάρουμε για την επιστροφή μας ένα άλλο Λεωφορείο που επάνω θα έχει σαν προορισμό τις λέξεις :

ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΗΓΟΡΙΑ

*Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

ΠΗΓΗ: epamhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.