Ανακοίνωση Πολιτικής Γραμματείας για τους πλειστηριασμούς


Αυλαία για τους πλειστηριασμούς η Τετάρτη 26/7/17 λόγω καλοκαιρινής περιόδου. Όπως κάθε Τετάρτη έτσι και σήμερα δεν επετράπη καμία σχετική διαδικασία από Ε.ΠΑ.Μ.ίτες και απλούς πολίτες που βρισκόταν μπροστά στις πόρτες του Ειρηνοδικείου και δεν επέτρεψαν την είσοδο σε κανέναν συμβολαιογράφο.


Από τους 264 πλειστηριασμούς περισσότεροι από τους 200 σε όλη την Ελλάδα  απετράπησαν Αθήνα,  Βόλος, Γιάννενα, Ρέθυμνο, Αγρίνιο, Πάτρα και σε πολλές άλλες πόλεις  εμποδίστηκε η είσοδο στους συμβολαιογράφους Ενώ στην Θεσσαλονίκη και το  Αίγιο δεν εμφανίστηκαν καθόλου.

Φυσικά δεν υπάρχει εφησυχασμός. Ο πόλεμος που δέχεται η Πατρίδα μας απαιτεί  απελευθερωτικό αγώνα από το σύνολο του λαού με κάθε μέσο με κάθε τρόπο. Μόνο ένα Δημοκρατικό Ριζοσπαστικό Μέτωπο μπορεί να δώσει την εξουσία σε μια Πατριωτική κυβέρνηση που θα μας οδηγήσει έξω από τις δεσμεύσεις της ΕΕ και τον ζουρλομανδύα του ευρώ  υπηρετώντας τον λαό και όχι τους σφετεριστές της εξουσίας.

Οι επόμενοι πλειστηριασμοί θα είναι στις 6/9/17 όπου αναμένουμε  την έναρξη των ηλεκτρονικών μέσα από την πλατφόρμα που πλήρωσαν και οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι εκτός της Θεσσαλονίκης και της Κέρκυρας. Η διαδικασία θα συνεχίσει να διεξάγεται στους χώρους των Ειρηνοδικείων για όσους έχουν ήδη αναρτηθεί εκτός και εάν είναι επιθυμία του επισπεύδοντος για διεξαγωγή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι νέοι πλειστηριασμοί θα γίνονται ηλεκτρονικά Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 σε μέρος που θα επιλέγει ο συμβολαιογράφος.  Μην ξεχνάμε πως για το 2017 έχει προγραμματιστεί η λεηλασία 10.000 ακινήτων ενώ για το 2018 15.000 ακίνητα.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο υπόσχεται στους συμπολίτες μας πως θα είμαστε ξανά το Σεπτέμβριο αντιμέτωποι με την υφαρπαγή της  περιουσίας του λαού όποια μορφή κι αν έχει  ηλεκτρονική ή ανοιχτής διαδικασίας . Δεσμευόμαστε  πως θα βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των πολιτών που αντιστέκονται στην κατοχή που μας έχει επιβληθεί μέσω των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων από τους δυνάστες μας στο όνομα του χρέους. Υπογράφουμε την απελευθέρωση της Πατρίδος και την επιστροφή των περιουσιών όσων έχουν χάσει τις περιουσίες τους από το 2010 και για όσο θα διαρκέσει η κατοχή .

Αθήνα 26 Ιουλίου 2017
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.


ΠΗΓΗ: epamhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.