Επενδύει 2,1 εκατ. ευρώ στα Γιάννινα ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν»;


Ο Τούρκος ηθοποιός γοητεύτηκε από την ομορφιά της ελληνικής ενδοχώρας και προχώρησε στην αγορά στρεμμάτων, με σκοπό την κατασκευή ξενοδοχειακής επιχείρησης

 Το ζευγάρι Μπεργκιουζάρ Κορέλ και Χαλίτ Εργκέντς, γνωστός και ως «Σουλειμάν» στο ελληνικό κοινό, θα επενδύσουν στην Ελλάδα, δίνοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο ποσό. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι των Τούρκων ηθοποιών πραγματοποίησε μια αγορά- επένδυση αξίας 8 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 2,1 εκατ. ευρώ). Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο Χαλίτ Εργκέντς, είχε αγοράσει έκταση(!!!!!!)στα Ιωάννινα το 2013 με σκοπό να φτιάξει(!!!!!) τουριστική μονάδα.

Στα τουρκικά μέσα σημειώνεται ότι ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν» γοητεύτηκε (!!!!!!)από την ομορφιά της ελληνικής ενδοχώρας και προχώρησε(!!!!!!) στην αγορά στρεμμάτων, με σκοπό την κατασκευή ξενοδοχειακής επιχείρησης ή ενός πολυτελούς σαλέ, με τη σύμβαση της υπογραφής του έργου να είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Αλήθεια ή ένα καλό τρικ για διαφήμιση εν όψει των νέων σήριαλ που ετοιμάζουν; Είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον(!!!!!!!!).

Σημ.Ιστολογίου...τα θαυμαστικά....... δικά μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.