Δημήτρης Κυπριώτης στον Σπορ News 90.1 FM: «Οσονούπω το Ε.ΠΑ.Μ. θα ανακοινώσει on camera συνεργασίες με δυνάμεις και προσωπικότητες»


Ο στρατηγός ε.α. & Οργανωτικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Κυπριώτης στον Σπορ News 90.1 FM & την εκπομπή του Πέτρου Ιωάννου «Ακροβάτες του Ονείρου», την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.

- Τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στην Θεσσαλονίκη.
- Πρόσφατο
Eurogroup (15/06/17) και ρεσιτάλ αισχρού εμπαιγμού προς τον Ελληνικό Λαό, από κατοχική ελληνόφωνη κυβέρνηση και ευρωπαίους «εταίρους».
- Φύκια για μεταξωτές κορδέλες, διανθίζουν πρωτο-δευτερο-αριστερά, υποσχέσεις για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, απομειώσεις και αναδιαρθρώσεις, καταλήγοντας τελικά, μνημονιακά.
- Κίνημα «αγανακτισμένων» και προδοσία του από την μετέπειτα συγκυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
- Απεγνωσμένη αναζήτηση της «άλλης λύσης», από την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, εν μέσω αναλέητης καθεστωτικής προπαγάνδας εξώθησής της, προς την εκλογική αποχή.
- Επαναστατικές παρελάσεις από την κομμουνιστική αριστερά, όποτε απαιτείται η εκτόνωση της συσσωρευμένης λαϊκής φόρτισης.
- Ανατολική Μεσόγειος, Εγγύς και Μέση Ανατολή, συγκοινωνούντα δοχεία, έντονων Γεωπολιτικών-Γεωστρατηγικών διεργασιών και αναδιάταξης συνόρων.
- Αγωγοί μεταφοράς υδρογονανθράκων, ως Δούρειος Ίππος
εξαθλίωσης γηγενών πληθυσμών και καθιέρωσης των
λεγόμενων, «γκρίζων ζωνών».
- Τουρκικές προκλήσεις, ενδεχόμενη Τουρκική απειλή,
ενδεδειγμένη εκάστοτε Ελληνική, στρατιωτική τακτική και εξωτερική πολιτική.
- Συνένωση Πατριωτικών Δημοκρατικών Πολιτικών Δυνάμεων, με προοπτική την ανατροπή της νέας κατοχής.https://www.epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
https://e-roi.gr/
https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
https://www.anapoda.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.