Έλληνες πολίτες σε τηλεοπτική εκπομπή: «ΧΟΥΝΤΑ η Ε.Ε., ΑΠΑΤΗ το Ευρώ» - KONTRA


Με ευχάριστη έκπληξη παρακολουθήσαμε από τον τηλεοπτικό σταθμό KΟNTRA και την εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου Kontra 24, επτά συμπολίτες μας να σκιαγραφούν την πραγματικότητα στην μνημονιακή Ελλάδα του 2017, τα ξημερώματα της 14ης Ιουνίου 2017.

Η εκπομπή απέδειξε πως ο Λαός μας, οι συμπολίτες μας, είναι ενήμεροι πλέον για το τι συμβαίνει στην Πατρίδα μας.

Έχουν αντιληφθεί, μετά από επτά χρόνια, πως ο δρόμος που ακολουθούμε ως χώρα, οδηγεί με σταθερά βήματα στην απόλυτη καταστροφή. Αποδείχτηκε περίτρανα πως ο Λαός μας και ξέρει και μπορεί να βρει την έξοδο από την κρίση.

Εξαιρετική η συγκεκριμένη εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στον οποίο πρέπει να αποδοθούν και τα εύσημα. Η, δια επιχειρημάτων, συντεταγμένη, κόσμια και σοβαρή έκφραση, πάντα κερδίζει. Αποτελεί μάθημα στους κατ´ ευφημισμόν μαχητές, επαναστάτες των αμπέχωνων και του φέισμπουκ.

Έλεος πια με το νόμισμα-φάντασμα, με τους ληστοσυμμορίτες της Ε.Ε. και με τους, υποτιθέμενους, μονόδρομούς τους.

Η απλή κοινωνία, ο επονομαζόμενος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, έχει επίπεδο, άποψη, μεστό πολιτικό λόγο, καθώς και προτάσεις για απεγκλωβισμό της Ελλάδας από την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει και ένταξή της σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης και όχι εικονικής, κατά τους συνεχείς θρασύτατους ισχυρισμούς του εθελόδουλου καθεστωτικού προσωπικού.

Απλοί πολίτες, αυθεντικοί εκπρόσωποι της σφαδάζουσας Ελληνικής κοινωνίας, καταθέτουν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στην δικτατορία της Ε.Ε. και την εξαθλίωση που έχει επιβάλει το ευρώ συνολικά σε όλους τους λαούς της ευρωζώνης, ενώ μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών, απαιτούν εδώ και τώρα την έναρξη ενός σοβαρού δημόσιου διαλόγου με την συμμετοχή και της αντίθετης άποψης, με αιχμή του δόρατος το δίπτυχο, έξοδο από Ε.Ε. και Ευρωζώνη.


Η Απελευθέρωση της χώρας σε 15 βήματα
http://ka8odon.net/epam/mobile/index....

Ε.ΠΑ.Μ. site - https://www.epamhellas.gr/
Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ blog - https://dimitriskazakis.blogspot.com/
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ - https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
ΑΝΑΠΟΔΑ NEWS - https://www.anapoda.news/
E-ROI site - https://e-roi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.